New Love: Ciaté

Jeg ville helt vildt gerne skrive noget sjovt og kløgtigt, men min hjerne er smeltet, og jeg er ved at drukne i mit eget sved… Det var vildt klamt skrevet. Undskyld. Det forekommer mig på en eller anden måde at være i hvert fald tre gange så varmt herovre, som det var i København, og hverken katten eller jeg tackler det særlig godt. Frank er spontant begyndt at fælde som ind i helvede, (hvilket naturligvis begejstrer min mor uendeligt,) og har i øvrigt tilbragt det meste af dagen totalt udfladet på førstesalens altan. Personligt er jeg kontinuerligt på jagt efter det sted i haven, hvor det blæser mest og overvejer ellers seriøst at sætte mig ned i børnebørnenes badebassin.

Så. Ikke mere dansker-brok. Fokus på neglelak. Min bestilling fra Ciaté-udsalget dukkede op lige, inden jeg forlod djævleøen, og jeg er meget stolt over, at jeg holdt mig til to. To mægtig fine endda. Jeg har det onde glimmer/glitter/holo-flip for tiden, så de to nye passer fint ind.

Now, if you will excuse me, så er det i hvert fald en time siden, jeg sidst spiste is, og min mor har de der aflange pindis med enten jordbær- eller vanillesmag, man altid fik, da man var barn, og de holder stadig hundrede!

Kommentarer (6)

  • Jep, den kom for et par dage siden, så din er nok på vej. Kan forestille mig, at de har fået pænt med ordrer, så det tager nok lidt at få dem ud. 🙂

  • De er pludselig stoppet med at sende til dk. Flere har endnu fået mail fra ciate om at de altså ikke kan få deres bestilling alligevel.. Og pengene tilbage selvfølgelig. Men fuck altså. Tror ikke de var klar over hvad de gik ind til. 50 % og gratis fragt. Plus 30 % koden oveni. Få da lige styr på jeres shit 😀

  • Ej hvor snyd! Så må jeg vente på, at de giver mig pengene tilbage, for dem var de godt nok hurtige til at trække fra min konto (må butikker ikke først trække pengene, når varen er blevet sendt af sted?!). Hmf… (:

  • Doktor S: De sender jo også fra Enland, hvor det lige er blevet forbudt at sende neglelak med almindelig post, så det hele er nok blevet væsentligt dyrere end forventet!

    Emma: Hvis du ikke har fået en annulleringsmail, så gætter jeg på, at dine er på vej… 🙂

Der er lukket for kommentarer.