First Look: Veronica Mars Movie

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LVJhjV3EOY4&w=800&h=550]

Der var engang, jeg skrev et indlæg, hvor jeg kom til at afsløre, hvor serienørdet jeg egentlig er. Fordi en af mine yndlingsserier of all time, Veronica Mars, havde en chance for at blive til en spillefilm. Siden da er der løbet meget vand under broen, og i går fik VM-fans endelig en idé om, hvad de kunne vente sig, når filmen udkommer næste år.

Til de af jer, der ikke har spyttet penge i projektet og dermed ikke modtager insider info fra settet, er her den fremragende video. Jeg er så begejstret, at jeg har lyst til at sætte mig ned og tude. Fårk, hvor er det lækkert! Mere Logan i mit liv!

Til de af jer, der aldrig har set Veronica Mars: Do it! Do it now! Jeg ville ønske, jeg kunne se den for første gang igen…

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.