Gradient Nails

Det er lørdag, det er party time, og jeg har røvkedet mig hele eftermiddagen, så jeg besluttede at gøre lidt ekstra ud af aftenens negle. Jeg har tidligere brugt almindelige rengøringssvampe til at lave denne type negle, men i dag gik jeg efter en egentlig makeupsvamp, og det er helt ærligt meget nemmere. Man kan selvfølgelig sagtens stadig bruge rengøringssvampe, men lufthullerne i sådan en er så store, at det nemt får lakken til at boble og drille. Desuden kan makeupsvampe som alt andet fås for en tier på eKajen, så det kan næsten ikke svare sig at spare på den front.

Det sværeste ved gradient (eller ombre, hvis man går efter nogle matchende nuancer,) negle er ikke den egentlige påføring så meget, som det er oprydningen, efter man har klasket halvdelen af sin hånd ind i neglelak. For mig er det der, den virkelige udfordring ligger. Jeg er stadig ikke fantastisk på den front, men det hjælper da på det! (Især hvis man sammenligner med forsøg et og forsøg to! Yikes!) Hvis I er helt lost på gradient-fronten, lavede jeg engang en guide.

Til denne manicure er der brugt to af de små L’Oréal-lakker og selvfølgelig min elskede Poshé.

Kommentarer (7)

  • De her lakker er fra før, jeg lavede skiftet. Jeg synes alligevel, det var for overdrevet at smide dem ud. 😉 Derudover er der faktisk nu lavet en lov om, at det er ulovligt at sælge produkter testet på dyr i hele EU, så i princippet er det okay. Jeg prøver dog stadig at holde mig væk fra de største syndere, da de jo stadig tester uden for EU. 🙁

  • (advarsel; jeg er et forfærdeligt menneske når jeg er træt, og i går vågnede jeg klokken 5 – efter hvad der ligner 5 timers søvn, i dag vågner jeg klokken 4 efter hvad der ligner FIRE timers SØVN! GAAAAH!) Pisse pænt man! Jeg fatter ikke hvordan du får så pæne negle altså!

  • Saadan har jeg det ogsaa. Er i gang med at skifte alle mine beauty sager ud til god-samvittighed-overfor-verdens-pelsede-beboere-sager, men det tager altsaa lang tid! Man redder jo ikke nogen ved at losse alt det skidt, man allerede har köbt i skralderen. Mine störste tab hidtil har väret Aussie Shampoo og MaxFactor mascara :/ Godt vi stadig har Gosh og Rimmel! 🙂

Der er lukket for kommentarer.