Fremtidens græmmelser

Det er de færreste, der kan kigge på billeder fra de glade 80er-dage uden at fnise eller pege bare en lille smule fingre. Mode fungerer så vidunderligt, at de ting, vi i dag forguder, på et tidspunkt forvandles til fortidens pinligheder. Her er mit bud på, hvad der i fremtiden når op på grimhedsniveau med puddelhundehår og neongamacher:

1. Alle farverige sneakers i verden. Jeg er allerede på wtf-vognen, hvad angår dem, men jeg er tilsyneladende alene. I fremtiden vil hele verden i midlertid undre sig over, om der var en slags konkurrence om at eje den grimmeste sneaker. Nike Free er et godt bud på en vinder med en sål, der minder om et tandsæt og ofte rigeligt med neon. Og så skal man helst sætte den sammen med en virkelig fin kjole eller lignende for virkelig at understrege hæsligheden. De kalder det “kontrast-styling”. Jeg kalder det grimt.

2. Messy bun. Helst så højt op på hovedet med den som menneskeligt muligt. Det er bare vores signatur-frisure i disse dage. Jeg kommer til at savne den…

3. Skinny jeans. Gerne i vanvittige farver og mønstre, men klassisk sort er også acceptabelt. Jeg har ikke som sådan et problem med skinny jeans, udover at de lever op til deres navn. Man skal være skinny for at kunne bære dem. Og helst også tre meter høj. Så meget som et gram fedt på lårene, og man er forvandlet til et flæskebjerg i denne type bukser. Jeg spår uendeligt mange græmmelser på denne front.

4. Statement halskæder. Jo mere lort, der er proppet på dem, desto bedre. Især i blogland. Flere plastic diamanter! Mere neon! Blomster! Kæder! Nitter! Hurra! Vi kommer til at hade os selv for dette move…

5. To i én. Udover at loafers jo i sig selv er hysterisk grimme, sådan helt objektivt set, (jeg ejer jo selv et par), så var der nogen, der besluttede, at det ikke var godt nok, og fyrede dem til med spikes. Masser og masser af spikes. Hvis ens fodtøj partout skal være et våben, så foretrækker jeg personligt en god, gammeldags stilethæl!

6. Ombre hår. Vi elsker det. Gud, hvor vi elsker det! Det bliver vi næppe ved med…

7. Oversize alting. Slut med at gå ud i verden i nattøjslignende gevandter. En glædelig nyhed for os med bryster, der ligner telte i den type designs.

8. Koloenorme solbriller. De har været fast inventar i Hollywood i en rum tid nu. Der går næppe længe, før designerne smutter over i den anden grøft, og vi alle skal have sunnies med nærmest ikke-eksisterende glas. Det bliver en sorgens dag… I hvert fald for mig.

Kommentarer (23)

 • Haha, åh gud… Jeg tror desværre du har ret!
  Loafers har jeg alle dage haft det stramt over (særligt dem med nitter) og de der psykopatiske “statement”-halskæder, der egentlig bare ligner noget ens 3-årige niece har lavet nede i børnehaven må også gerne gå væk. Som i nu!

  Men skinny jeans (selvom jeg ikke er tilnærmelsesvis skinny), oversize (på trods af plus på forlygte-kontoen) og den rodede, høje knold (hurra, de dårlige hårdage er reddede!) er sådan ca. min uniform. Åh gru..

  Mine løbesko vælger jeg dog at bruge til, nå ja, løb. Lige på nær modeugen i vinters, men det hele blev bare så pææænt altså; med pels og stort hår osv. Jeg er fan af kontrast-styling! Haha 🙂

 • Haha, sneakers-delen er jeg nu ret enig i. Har ét par nike sko og går aldrig med dem.. med mindre jeg altså LØBER ELLER GÅR EN TUR I JOGGING TØJ! 😉

  Og selvom jeg faktisk godt kan være enig i, at loafers bliver total yt om nogle år, så jeg selv ejer af hele TO PAR med spikes og andet 'hardcore'. Men hey, jeg er typen der elsker grimme ting, såeh 😉 Hehe.

  Men ja, det sjovt at se hvad folk tror bliver umoderne og jeg glæder mig til at se om du får ret 😀 !!

 • Haha, fedt indlæg. Jeg er vild med sneakers og kontrast styling, især fordi de er sååå behagelige at gå med og jeg ikke længere behøver være så kritisk med hvad jeg sætter dem sammen med.
  Frygter den dag de går af mode :-/

 • Uuuhhh jeg er især med på de Nike sko som har en kant der ligner tænder… Hvorfor skal det dét? men alt med adidas derimod er jeg stor fan af!
  Lige dét billede af ombre hår synes jeg faktisk er fint, men ellers er det også noget værre noget… og det der dyp die i alle mulige farver. Jeg fanger den bare slet ikke!

 • De dér gummi-sandaler der skulle blive moderne denne sommer.. Det er jeg også ret overbevist om at der er ret mange mennesker der kommer til at fortryde 😉

 • Er så enig, i de sneakers der!
  Piger skal gå i hæle tak – og ingen flade sko til kjoler… aaaaltzzåååå (jaja, poptøsesprog. skal jo ligesom understrege pointen 😀

  Rie Aila – gider bare ikke logge ind. haha

 • Jeg gir dig ret i at psykopat farvet skinny jeans er/bliver utrolig kiksede, men et par sorte skinny jeans går aldrig af mode.
  Jeg synes allerede nu store solbriller er kikset.

 • Jeg orker slet ikke sneakers generelt… Men det er jo en smagssag. 😉

  Jeg eeelsker alt ombre hår, men jeg føler mig RET overbevist om, at det er en dille!

  PS: Fix kommentarfeltet på din blog! Det er altså meget sjovere at blogge, når man får respons! 😉

 • Arh, den kan jeg ikke være enig med dig i… I halvfemserne var det dødkikset at gå i skinny jean, der skulle det være trompetbukser! Der kaldte vi dem bare gulerodsbukser. 😉

  Jeg eeeelsker mine kæmpesolbriller. Går ikke i andet! 😉

 • Haha du kom mig i forkøbet – havde et indlæg om sneakers (aka kondisko) og ombre hår på vej, men nu ved jeg ikke helt om det skal udgives. Håber dog aldrig at store solbriller går af mode :-O

Der er lukket for kommentarer.