Tip: Cheap Ass Ciaté!

Tyvstjålet fra den gode Doktor S, men det her er simpelthen for godt til at holde for sig selv! Der er lige nu flash sale hos Ciaté, (indtil klokken et i nat, så ikke noget med at sidde med overvejelserne for længe!) hvilket betyder halv pris på stort set hele sortimentet, og fordi pundet igen har en lidt slunken værdi ude i verden, betyder det, at en lak kan fås til 40 kroner! (De dersens mærkelige kits med perler og fløjl og shit koster selvfølgelig lidt mere.)

Derudover er fragten GRATIS! Hurra! Vi elsker gratis fragt! Så er det lige meget, om man køber en eller ti lakker, rabatten er den samme! Og apropos rabat, så skulle koden MARIE30 give yderlige 30%! I kid you not! Af sti-af sted! Jeg har selvfølgelig allerede været der… Der er trods alt lige gået penge ind! 😉

Shop her!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.