Jeg er jo Bridget Jones #84

1. Lasse Rimmer er en eller anden form for Facebook-gud. Hele Danmark følger ham derinde, og hans ord er lov… Og i går proklamerede han højlydt, at han ikke kunne lide mig. Eller i hvert fald at jeg opfører mig “håbløst barnagtigt.” Undskyld, Lasse. Jeg skal forsøge at gøre det bedre i fremtiden.

2. I dag blev jeg glad for komplimentet: “You look nice today.” Det kom fra en dørmåtte.

3. For noget tid siden var jeg i en butik og bytte noget. Jeg fik et tilgodebevis med hjem, som jeg lagde ned til mine bonner. Jeg har siden da glemt alt om det og smidt mine bonner ud… Flere gange.

4. Nej, jeg tør ikke indrømme, hvor meget beløbet var på.

5. Min største udgift i disse dage er friske ærter. Jeg kan ikke leve uden, jeg spiser skammeligt mange, og de koster en mindre bondegård… Men i det mindste feder de ikke.

6. …Så er det jo godt, jeg spiser is ved siden af. Ahem

7. Frank får normalt en halv pakke katte-paté, når jeg får aftensmad. (Mest for at jeg kan spise i fred.) Forleden var vi løbet tør, hvilket betød, at katten stod ude foran køkkendøren og brægede fire timer i streg. I streg.

8. Der går efterhånden ikke en dag på min Facebook uden en baby-, bryllups- eller forlovelsesannoncering. Jeg er ikke jaloux, det er bare pisserirriterende, når man hellere vil grine af uansvarlige fuldebilleder.

9. I går tog jeg i øvrigt et kig ned ad min Facebook-væg (eller hvad det hedder nu), og mine aktiviteter omhandlede alle (med meget få undtagelser) konsekvent følgende: Frank, sko eller grammatik. Repeat. Jeg er et sørgeligt og enormt forudsigeligt menneske.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.