Anekdoter om bryster #2

Okay, anektdote og anekdote. Det er måske lige at strække den. Men helt langt fra emnet er det ikke.

På Facebook faldt jeg over den her lille tegneseriefætter. Og haha, den er meget sjov. Men den er også temmelig ukorrekt. Set fra en storbarmets perspektiv. Sagen er jo den, at når man solbader, ligger man ned. Og når man ligger ned, er der ingen tyngdekraft til at hive ens bryster nedad placere ens bryster, som de ville have været placeret for at lave de mærker der. I realiteten sker der snarere det, at ens bryster placerer sig ca. midt på brystkassen og så nærmest flyder lidt ud til siden, fordi de fylder for meget til at være der, hvor de helst vil være.

Men det lyder jo bare ikke vildt charmerende, vel? Jeg har ikke lyst til at fortælle hele verden om brystudflydningsfænomenet! Og hvad gør man så, når man har en nærmest patologisk trang til at rette på folk, men samtidig helst vil have, folk tror, at ens bryster er undtaget fra tyngdelovsregler og sidder lige, hvor de skal – bikinitop eller ej? Dilemma!

Jeg endte med at vægte min forfængelighed højere end min rettetrang. Selvom det gjorde ondt. Og nu har jeg så alligevel delt oplevelsen med hele internettet og fucket min forfængelighed over… Det er flot, Miriam. Undskyld bryster. Jeg kan godt lide jer, selvom tyngdekraften ikke kan.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.