NAP tip til ekstra billighed!

Net-a-Porters udsalg er startet! Det er en farlig, farlig ting. Hvis der imidlertid er nogen af jer, der er på jagt efter en ny clutch, er her et lille tip: I stedet for at gå ind under “bags”, hvor de fleste clutches selv med procenter koster en mindre bondegård, går I inde under “accessories” og kigger efter pouches og makeup cases. Design og materialer er stadig top notch, som regel er det kun interiøret, der er anderledes end er ved de “rigtige” clutches (læs: ikke helt så detaljeret). Personligt fedter jeg alligevel indersiden af mine clutches til med makeup-pletter og tobaksrester, så det gør mig ikke ligefrem noget, at det ikke er i sart ruskind…

Ovenstående er mine favoritter i øjeblikket, især fold-over skønheden fra McQueen lokker mit alt for let fristede hjerte… Se hele udvalget her.