Tre ting til et bedre humør

Når nu humøret opfører sig som en stædig 2-årig, så må man forsøge at lokke lidt med det. Et fodbad her, en Game of Thrones maraton der, det hjælper alt sammen i det store billede… Indtil man ikke får sovet en hel nat på grund af insisterende vejarbejde, som fortsætter om dagen, så ikke engang en formildende morfar er en mulighed. Av. Humøret er ikke glad. Humøret brokker sig. Humøret gør oprør. Humøret strejker. Humøret nedlægger arbejde, folder armene over brystet og sætter sig ned og surmuler.

Og så må der penge til.

1. Fine, hvide roser. Fra mig, til mig. Man må tage, hvad man kan få. (I kan godt fornemme, at min forårskådhed nærmer sig uanstændige proportioner, ikke? Mand til Miriam nu! Ug! – Eller hvad ens indre huleboer nu siger.)

2. En motherfucking stor skål ærter. Endelig. Stadig ikke danske dog. (Hvor bliver de af?!) Man må tage, hvad man kan få.

3. JORDBÆRFLØDEBOLLER! Verdens bedsteste (yes, den ekstra endelse er med vilje. Det er emfase, ligesom) opfindelse! Man må tage dem, når man kan få dem.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.