Angående Google Reader/GFC

Billede af verdens lækreste mand, fordi emnet er røvsygt.

Jeg bruger ikke alt det der fancy Google-halløj. Jeg har en profil, fordi min blog (indtil jeg får taget mig sammen til at færdiggøre det nye, utroligt spændende domæne) ligger på blogspot, men det er ikke der, jeg læser mine blogs. Det gør jeg på Bloglovin, fordi det er det nemmeste i verden. Og det er det bare.

For noget tid siden annoncerede Google, at de ville dræbe Google Reader. Angiveligt for at puste liv i halvdøde Google+, selvom der vist ikke er meget håb på den front. RIP. Det betyder, at alle dem, der bloglæser via Google Reader, skal finde et andet instrument. Det har de fleste vist også gjort. Ellers er der stadig tre uger tilbage at gøre det i.

Nu er der imidlertid også snak om, at GFC kommer til at dø, fordi den ikke rigtigt giver mening uden Google Reader. Siger de. Jeg har ikke rigtig sat mig ind i den interne relation blandt de to programmer, men du kan læse mere om det her.

Det her er mest en servicemeddelelse til dem, der (som jeg) er pissebange for forandring, også selvom det bare gælder bloglæsning: Drop det der Google-fis! Bloglovin er pissenemt. I opretter jer bare med email, og så kan I med et enkelt klik (lige her) overføre hele jeres blog-læse-liste fra Google Reader/GFC til Bloglovin. Done and done.

Halløj, så var det lige verdens kedeligste indlæg til dato… TISSEMAND!! …Bedre.

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.