Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Frank chiller… #2

En Frank-tumblr bliver det altså ikke til, men jeg vil til gengæld gerne love at gøre dette til et fast segment. I var jo så glade for det første indlæg, og Frank laver helt ærligt ikke særlig meget andet end at chille… 😀

Frank chiller i sofaen…

Frank chiller i en virkelig dårligt lakeret dørkarm…

Frank chiller (og gider overhovedet ikke fotograferes!) i en lænestol…

Frank chiller på min kuffert, som efterhånden (øjensynligt!) er blevet hans seng/kradsebræt…

Frank chiller midt i en imponerende gang rod på spisebordet…

Frank chiller på gulvet…

Comments (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.