New Love: Kitty Loafers

Jeg er ikke hende, der går i loafers. Nogensinde. Jeg er ikke engang hende, der synes, loafers er særlig pæne. Høje hæle og ballerinaer, det er det, jeg kan. Men ak, man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt, og der var bare ikke andre muligheder for mig, da jeg fandt Frank i sko-format i H&M. Nu kan jeg have ham med alle steder, jeg går! Eureka! Eureka! (Skrev hun, mens sindssygen strålede ud af de lidt for ivrige øje, som kun ses hos kattedamer.)

De koster helt acceptable 129 kroner og er overraskende behagelige at have på. Indtil videre i hvert fald. Jeg skifter dog muligvis mening, første gang de ryger med på en maratonshopping eller anden længerevarende event. Det er set før. (I’m looking at you, Lanvin!)

Kommentarer (10)

 • Må være ærlig og sige, at Loafers aldrig nogensinde har været mig. Men de her kan man da ikke lade være. 🙂

  I øvrigt tror jeg, at det er første gang, jeg kommenterer. Fortsæt endelig din blogging!

 • Dér er vi helt forskellige – jeg hader ballerinaer, men elsker loafers! 😉 Og hvor er de her da bare perfekte! Især når man er kattedame som vi vist begge to er. Så forbander jeg bare lige H&M over, ikke at tage hensyn til mine størrelses 42-fødder…

 • Uh, de er så fine.. Prøvede dem forleden dag, men desværre passer mine fødder ikke til dem:(.
  De har forresten sat dem ned til 50kr i Bruuns Galleri, Århus i den butik der ligger på øverste etage.

 • Jeg duer heller ikke normalt til loafers, men synes lidt missekatten tager opmærksomheden væk fra loafersdelen af skoen, så det kan jeg lige klare!

  Tak for din kommentar, den er jeg glad for. Og jeg er glad for, at du gider læse med! 🙂

 • Wuhu, endnu en kattedame! Ja, jeg har også store fødder, men en 41, som heldigvis lige plejer at gå… De kunne godt tage at producere lidt større størrelser, jeg kender flere, der er en 42-43!

 • Ej, så skulle jeg nok have ventet på udsalget alligevel! Jeg var bare så bange for, at de ville blive udsolgt… Forhåbentlig er der nogle andre, der kan bruge dit tip! 🙂

Der er lukket for kommentarer.