Jeg er jo Bridget Jones #82

1. Det her var ugens (måske endda mit livs) højdepunkt. Zach Braff læste noget, jeg kommenterede på hans Facebook. Og grinede af det. Og svarede mig! Jeg var helt kendis-høj resten af dagen. (Jeg er virkelig et sørgeligt mennesker, når det kommer til udlandske celebs. De danske gælder ligesom ikke rigtigt.)

2. I nat var ugens lavpunkt. Jeg tilbragte det meste af den på toilettet med en balje på skødet.

3. Klokken halv fire fik jeg nok og ringede til vagtlægen, som bad mig tage en urinprøve, så ville han komme forbi. Den næste time brugte jeg på at forsøge at få min blære til at præstere. Ikke nemt, når man er svært dehydreret efter opkastmaraton.

4. Det lykkedes til sidst, ca. 7 minutter før manden ankom, og så skulle han ikke engang bruge prøven til noget. Han kiggede bare ind og proklamerede, at min lejlighed lugtede af mavesyre(?!), så der var nok noget om sygdomssnakken. Så hev han sit stetoskop frem og konstaterede, at mit tarmsystem var lukket ned og var ved at genstarte, og jeg skulle bare være glad for, at jeg kastede op(!!), fordi så gik det hurtigere. Derefter satte han mig i isolation og på skånekost og jokkede Frank, der bare gerne ville hilse, over tæerne på vej ud af døren efter et besøg på max fire minutter. Kæft, en idiot.

5. Bagefter åd jeg nogle panodiler, som rent faktisk blev nede i maven, tudede indtil de begyndte at virke og faldt i søvn i min barcalouger. Jeg kunne ikke ligge ned, der var smerterne stadig for intense. Vågnede omkring to timer senere og følte mig som tre slags lort.

6. Jeg er nede på omkring to slags nu. Fremskridt!

7. Generelt er jeg ret uheldig med læger pt. I fredags havde jeg en tid på Hillerød, og efter den halve dagsrejse derop, fortalte lægen mig, at mine prøver var nogenlunde normale, og om “der ellers var noget, [jeg] ville snakke om?” Seriøst?! Hev du mig hele vejen til Hillerød for en minutlang konsultation? Har du hørt om en telefon?

8. I onsdags tabte jeg en dåse Zero ned over min højre storetå. Den er stadig øm.

9. Da min smadrede ryg fra sidste uge endelig var ved at blive normal, besluttede jeg, at det var på tide at støvsuge, hvilket satte rygsmerterne tilbage til startpunktet. Smukt.

10. For et par dage siden så jeg en makeupartist-video på Youtube, hvor manden fortalte, at jo tidligere ens øjebryn starter, desto smallere ser ens næse ud – og omvendt. Har siden da været vanvittigt optaget af at kigge på folk næsers bredde i forhold til deres øjenbryns startsted. Jeg har tilsyneladende ikke bedre ting at gå op i…

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.