Fristelser, fristelser…

Jeg er det sultneste menneske i verden. Almindelige mennesker tænker ikke på mad, når de er syge, men jeg er ikke et almindeligt menneske, og jeg er sulten! Maven er stadig i gang med sit reboot og brokker sig, hvis jeg indtager så meget som et lillebitte jordbær, men samtidig har jeg ikke spist noget siden i lørdags, og det kan jeg altså godt mærke!

Jeg distraherer sulten med shopping. Jeg har haft virkelig svære shoppeabstinenser, siden SU-styrelsen tog min indkomst fra mig, men nu hvor de har givet mig den tilbage, føler jeg mig totalt rig og klikker “confirm order” på daglig basis. Det er nødt til at stoppe, for jeg er jo ikke rig. (Ironisk nok ringede UPS-manden på døren med en pakke lige, da jeg havde færdiggjort den sætning.)

…Og så dukkede den her forpulede flyer op i min inbox. Åh, måikkemåikkemåikkemåikke!