New Love: Lak-kup!

I går og i dag har der været luksusloppemarked/-lagersalg afholdt af Holly Golightly (butikken, ikke den fiktive person), og det var lidt af en succes! Jeg dukkede op i går præcis ni minutter efter åbning, og der var så mange mennesker, at det var svært at trække vejret. Jeg fik jokket i hvert fald en halv snes damer over tæerne, men jeg fik rigeligt igen, så det gik vist lige op i sidste ende.

Jeg havde egentlig forventet mest sko og tasker, men tøjmængderne var fuldstændig overvældende. Jeg forelskede mig i de første par sko, jeg så – jeg tog naturligvis en sko-runde før alt det andet – et par leopard ponyhair ballerinaer fra Mulberry, men besluttede at vente med at handle, til min runde var afsluttet. Begynderfejl ikke at slæbe dem med mig, de var selvfølgelig væk, da jeg kom tilbage. Der var masser af andre lækre par sko, men det er desværre de færreste piger, der har tre meter lange fødder som jeg, så dem måtte jeg nøjes med at sukke misundeligt efter, á la Askepots stedsøstre. (Jeg havde også altid større fødder end alle andre som barn, og jeg har altid hadet den del af historien. Totalt uretfærdigt at man skal have små, fine fødder for at kunne få sin eventyrslutning!)

Jeg besluttede ret hurtigt at opgive at kaste mig ud i tøjkiggeriet efterfølgende. De blandede størrelser og styles plus manglen på omklædningsrum og spejle plus det stadigt stigende antal mennesker gav mig klaus og gjorde det til et temmelig uoverskueligt projekt. Lige inden jeg gik tomhændet derfra, ramte jeg imidlertid ind i en sød, lille kasse med kosmetik, og da sælger informerede mig om, at hun kun ville have 30 kroner per lak, blev jeg grådig. Og sådan blev jeg den lykkelige ejer af tre YSL og en Dior til 120 kroner. Yeeeeesssss. Totally worth it.

Kommentarer (4)

  • Hej Miriam. Tusind tak for en fantastisk blog! Du er jo et af de sjoveste kvindemennesker på Guds grønne jord 🙂
    Jeg har Askepots fødder, og har altid været misundelig på søstrenes (.. jeg var åbenbart mere interesseret i at have en ondskabsfuld kat, end en eventyrprins og et kongerige?) Selvom de sikkert kan svære at finde, så bliver de fleste sko i det mindste produceret i store størrelser (right?). Jeg bruger størrelse 33 på en god dag – mit udvalg begrænser sig til plysbeklædte Spiderman-sko og alt for shiny laksko med 1/2 cm. plastikhæl. Bare som en lille trøst 🙂 Er vild med den grønne neglelak, i øvrigt!
    – Maria.

  • Æsh, hvor er du sød, Maria! 😉

    Okay, jeg giver mig. Du har det værre. Jeg bruger en 40-41, så det er ikke engang, fordi jeg skal ud i specialstørrelser, jeg kunne bare så godt tænke mig en nydelig str 37 eller sådan noget. Men 33, det må være en kælling!

Der er lukket for kommentarer.