Hvad jeg har lært i dag

1. Metroen mod Vestamager stopper stadig ikke på Amagerbro.
2. Danmark er ikke et land, der er eksotisk nok til at kunne pull off samba, hvilket nogen burde forklare en hær af karnevalsklædte mennesker i indre by.
3. Der er flere svenskere end danskere på Strøget.
4. Det er i Magasin, ikke Illum, de sælger IsaDora, hvilket jeg fandt ud af ved at spørge en stakkels Illum-medarbejder, der fik et udtryk af total panikangst i ansigtet, som ville hun straks blive fyret og smidt ud af landet, fordi hun ikke kendte mærket.
5. Jeg kan stadig ikke gå ind i en dyrehandel uden at være nødt at tage en alvorlig snak med mig selv for ikke at gå derfra med 4 kaniner, to kælerotter og en chinchilla. 
6. Der er tilsyneladende en øvre aldersgrænse i Monki. I hvert fald kiggede de øvrige kunder på mig, som var jeg 80 og ikke 27.
7. Grønthandleren på Kultorvet er stadig så begejstret for min barm, at han som utallige gange før gav mig mange flere ærter, end jeg havde betalt for. Nogle gange er de alligevel nyttige nok, de der bryster!

Pssst! Har I husket at stemme på Frodes grimme køkken i dag? Hun er ikke så stærk i det der internet, så jeg har lidt overtaget kampagnen. Jeg har skamløst planlagt at smække sådan en reminder her ned i bunden af hvert indlæg, indtil konkurrencen slutter, så de glemsomme har en chance også. 😉 Stem her!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.