Paradise Recap – Uge 18 / Finaleugen!

DET ER FINALEUGE!! Det her bliver en lang motherfucker.

Mandag:

 • Dagen starter med pandekager og et brev. Og en gong-gong. Pigerne og drengene bliver sendt hver til sit. Der skal de hver vælge en af det modsatte køn, de vil have ud, og så gælder det ellers om at slå på gong-gongen først. Drengene bliver enige inde for bare sekunder, og Malene må som eneste uden en partner til at forsvare sig forlade spillet.
 • Drengene skal bagefter vælge tre adjektiver ud af en bunke, der passer på dem alle fire. De ender med taktisk, loyal og modig. Derefter skal pigerne smække ordene på én af drengene. Nathja og Stine fatter åbenbart ikke, at det tydeligvis gælder om at være close med vinderen og kæmper slet ikke nok for deres partnere. Nicolas render (selvfølgelig) med den. Efterfølgende skal de tre resterende drenge diskutere sig frem til, hvem af dem der skal ud. Jack har den afgørende stemme og kyler Nichlas ud. 
 • Nathja flipper temmelig vildt ud, hvilket rører Nichlas meget. Personligt tror jeg mere, hun tuder, fordi hun er partnerløs, end hun er Nichlas-løs. Ingen Malene, ingen Nichlas. Øv, en lortemandag!
 • Rasmus og Jack laver en alliance bag ryggen på Nicolas, der nu ikke har flere drenge, der støtter ham blindt. Spændende om han slipper ud af den. Personligt vil jeg have Jack ud!
Tirsdag:
 • Dagens første brev sender parrene til partnerdyst. Der venter parrene tre små glaskugler. En til hvert par. Én person skal smadre en kugle. Vedkommende får en straf, mens vedkommendes partner får en stor magt. Jack smadrer kuglen. Han bliver nomineret til eliminering, og Danielas magt er, at hun må vælge hans modstander. Sygt! SYGT! Hendes magt er essentielt, at hun får en mulighed for at redde sin partner, ikke noget med at påvirke spillet risikofrit. Lortemagt. Man skulle tydeligvis holde sig langt væk fra den glaskugle!
 • For første gang siden Nicolas kommer ind, har han ikke styr på spillet. Han kan mærke, at der er en chance for, at han bliver Jacks modstander, og han går totalt i panik. Det er hysterisk morsomt at se på, han går helt i børnehave-opførsel. “Ja, det er flot! Det er flot, Daniela!”
 • Rikke dropper en bombe: Det er nu tilladt at være partner med en person af sammme køn! 
 • Nicolas ender med at blive valgt som Jacks modstander. Han siger: “Jeg håber, at mine venner redder mig.” Men… Nicolas, du har jo ingen venner, det har du selv sagt, jeg ved ikke hvor mange gange. Du spiller spillet!
 • Nathja og Daniela deltager ikke i ceremonien, hvilket gør tre mennesker til dommerne. Rasmus støtter Jack, Sandra støtter naturligvis Nicolas, og så står Stine-fatter-hat-af-alting med afgørelsen. Overraskende nok vælger hun at smide Nicolas ud. Den havde jeg faktisk ikke set komme. Synes helt ærligt ikke, Jack og Rasmus er optimale finale-fyre. Oh well, der kommer nok en udskiftningsmulighed.
 • Efter den første skuffelse har lagt sig, tager Nicolas faktisk udstemningen rigtig fint. Det er virkelig sødt at se, hvor meget han og Sandra holder af hinanden. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle skrive det her, men nu hepper jeg på Sandra… Som får at vide, hun nu skal danne par med Nathja. Spøjst nok gør det dem vist til det stærkeste par, der er.
 • Jack sidder og hoverer over at have vundet over Nicolas. Han fatter tydeligvis ikke, at han vandt, fordi folk var bange for Nicolas, ikke fordi han var mere populær eller “værdig”. (Specielt morsomt at se tilbage på efter finalen. Fnis. Dumme Jack.)
Onsdag:
 • Rikke dukker op lige fra morgenstunden. Hun sender deltagerne på hver dagens værelse og besøger dem så hver især. Her får de at vide, at de skal skrive navnet på den deltager, de finder mindst værdig. Rasmus og Stine får lige mange stemmer og skal begge forlade hotellet. De får imidlertid lov til at se, hvordan stemmerne har fordelt sig. To sjove ting: Nathja kan ikke stave til “Rasmus”, og Rasmus har stemt på sin egen partner, Stine, hvilket gør hende temmelig vrissen.
 • Juryen afsløres. Ingen overraskelser der. Jo, måske Beth og Kathrine, men ellers er det selvfølgelig Kasper, Malene, Nicolas, Nichlas, Martin, Rasmus og Stine.
 • Juryen får at vide, at én af dem får en plads i finalen. De skal diskutere sig frem til hvem. Meget, meget velfortjent bliver det Nicolas. Når man ikke selv er med i spillet længere, er det bare lettere at se på spillet og spillerne objektivt.
 • De fire resterende deltagere får at vide, at kun tre af dem kommer i finalen. De skal hver vælge den person, de ønsker ude. Nathja og Daniela vælger selvfølgelig hinanden. Typisk piger. Sandra vælger Daniela, og Jack vælger Nathja. Stemmelighed. Nicolas får som nyudnævnt finaledeltager det sidste ord. Nicolas smider Nathja ud, så han kan stå med Sandra igen. Det medfører en hel del vrede i juryen. Personligt synes jeg, det er fint, at de to par, der står i finalen, reelt er par.
 • Nathja får the mother of all meltdowns over Nicolas beslutning. Hun er “ sur og indebrændt”! Det er hun edderperkeme altid.
 • Martin og Jack laver “manginas” til festen om aftenen. I ved, propper tissemanden ind mellem benene, så de får tissekoner. Ad. Altså addddd.
 • Rasmus afslører at Sandra har “ramt ham”. Nååårh.
 • Malene anklager Sandra for at være uværdig og være blevet båret gennem spillet af Nicolas. Jeg har selv været på den vogn, og det er altså ikke rigtigt. Sandra er uheldigvis virkelig dårlig til at forsvare sig selv og komme med reelle eksempler. Det får det til at se ud, som om Malene har ret.
Torsdag:
 • FINALEDAG! Nathja er lægger dagen ud med stadig at være pigesur. Ud over det hele. Tag. En. Kiks. De andre er bare glade for at være tilbage hos morgenmadspandekagerne!
 • Finaledeltagerne skal som altid grilles af juryen. Sandra får tæsk for at have været en inaktiv spiller. Hun må have set den komme, jeg forstår ikke, at hun ikke har fundet nogle taktiske beslutninger frem, hun kan smide i hovedet på dem, som da hun fx lod Stine blive på hotellet og sendte hende tilbage til den partner, der lige havde smidt hende ud.
 • Nicholas er ærlig for første gang og fortæller juryen, at han har løjet hele vejen igennem og kun været loyal over for Sandra. Det er den rigtige taktik, spørgsmålet er bare, om juryen kan nå at kapere den oplysning og vil belønne ham for det gode spil, eller om de stadig tager det personligt og vil straffe ham.
 • Del et af finalen fungerer, som den plejer: Jurymedlemmerne skal vælge det par, de ønsker at vinde. Stemmer falder som følger: Sandra og Nicholas får Nichlas, Rasmus, Kasper, Malene, Nathja, Beth og Kathrine. Jack og Daniela får Martin og Stine.
 • (Jeg ved i øvrigt, hvem der vinder, da der kommer reklamer, før Nathjas “potentielt” afgørende stemme. Klipperne laver den fejl hvert år. Hvis Nathja havde stillet sig hos Jack og Daniela, så havde den næste stemme eller stemmen efter den været den afgørende, og så havde de cuttet til reklamer der i stedet. I et forsøg på at opnå den største cliffhanger, afslører de slutningen i stedet. Det er decideret åndssvagt.)
 • Daniela reagerer igen på afgørelsen som det modne menneske, hun ikke er, ved at svine Nathja til. Måske er det, derfor de to ikke kan udstå hinanden: Fordi de er for ens. Hello, white trash!
 • Nicolas og Sandra skal ud i den endelige troskabsprøve. De har været loyale hele vejen igennem, og der er ingen tvivl om, at Sandra fortsætter sådan. Spørgsmålet er, om Nicolas vælger at tage røven på hende.
 • Troskabsprøven er den sædvanlige: De står ryg mod ryg med en glaskugle i hænderne, mens beløbet stiger. Smider en af dem deres glaskugle, får de beløbet og partneren får intet. Holder de hele vejen, deler de pengene.
 • Nicolas tager røven på Sandra og smider kuglen ved de 300.000. Sandra tager det sindssygt pænt. Hun kunne tydeligvis aldrig finde på at forråde sin partner. Hvis Nicholas bare havde vidst det, så kunne han være rendt med den halve million… 
The end.
Hvad filan skal vi nu bruge vores aftener på…?!

Pssst! Har I husket at stemme på Frodes grimme køkken i dag? Hun er ikke så stærk i det der internet, så jeg har lidt overtaget kampagnen. Jeg har skamløst planlagt at smække sådan en reminder her ned i bunden af hvert indlæg, indtil konkurrencen slutter, så de glemsomme har en chance også. 😉 Stem her!

Kommentarer (12)

 • Jeg kan ikke komme på én eneste sæson, hvor jeg synes, vinderen har fortjent det mere (og jeg har altså set alle sæsoner!). Nicolas er så mega sej og manipulerende, og det har været en fornøjelse at følge med i.
  Jeg elskede specielt afsnittet, hvor de havde fået klippet alle de forskellige interviews med deltagerne sammen, så de alle fik sagt “jeg stoler på Nicolas”. Den mand gjorde det sgu godt.
  …Dog synes jeg, han skulle have delt pengene med Sandra – forstår ham ikke helt, specielt ikke, fordi han smed den ved 300.000. Det er “kun” 50.000 mere end hvad han ville have fået med Sandra. Men ak ja, det er selvfølgelig også svært at sætte sig ind i situationen. Om ikke andet var det fortjent!

  …Og jeg smutter lige ind og stemmer på din mor igen 😉

 • Nicolas var den eneste rigtige vinder, og Sandra virkede passiv i starten, men hun kom efter det – nu skal vi bare have hende på et talerteknisk kursus, så hun også selv kan forklare det.

  Jeg forstår til dels Nicolas' beslutning om at smide kuglen, som han sagde, havde han jo spillet “alene” hele vejen. Og jeg var overrasket over hvor pænt Sandra tog det. Jeg elsker hendes afsluttende ord: “Det er okay, jeg er bare glad for, at jeg ikke snød nogen” – Hun er sgu god nok.

  .. Jeg har lige stemt på Frode. Det køkken er virkelig grimt 😉

 • Århhh jeg var rasende på Nicolas igår!! Kunne han simpelthen ikke lige bare give lidt til hende, der havde været der for ham hele vejen? Jeg synes generelt at han var irriterende, men credit til ham for at snyde ALLE.. Det er jo for vildt, at alle troede at de spillede sammen med ham! Fnis..

  Har dog stadig ondt af Sandra:((

 • Jeg elsker Nicolas' spillestil, og syntes at pengene var fuldt fortjent – han skulle bare have ventet med, at smide kuglen.
  Og så var jeg bare så pisse glad for at hverken Malene, Stolle, Kasper, Nathja, Daniela eller Jack vandt. Yeaaah! Hvad har Malene forresten gjort som Sandra ikke har? Udover at knalde…

 • en del af deltagerne talte meget om at være værdige skulle lige google værdig fandt dette ..

  værdighed, i middelalderen brugt om menneskers værdighed (lat. dignitas) som Guds skabninger og fra renæssancen om et menneskes personlige værd; en forlængelse af denne tankegang findes i FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheder (1948), hvor det i artikel 1 hedder: “Alle mennesker er født frie og lige i værdighed og rettigheder”, og ligeledes i det daværende Vesttysklands forfatning (1949): “Menneskets værdighed er ukrænkelig. At respektere og beskytte den er al statslig magts forpligtelse”. Nu bruges begrebet snarere om en persons udstråling og som karakteristik af evnen til at bære stor modgang i livet.

  jeg personlig synes ikke nogle er mere værdig end andre … ang. hvem der vandt er nok en tilfældighed eller spilles regler eller bare at kunne spille spillet og være heldig … det er sgu ikke hvem der er værdig som de deltager talte meget om og det hang mig ud af halsen ..

  derfor kan jeg godt synes det er trist for Sandra det fortjente hun ikke at blive snydt sådan …

  PH … ja så venter jeg bare på season 10 så mit liv kan gå videre … (ironi)

 • Har så meget tænkt over hver eneste gang der er kommet en twist eller en der skulle ind igen, producerne de laver jo de ting fordi at de på forhånd nærmest har bestemt hvem der skal vinde, ind eller ud. Det er den eneste ting jeg ikke bryder mig om ved PH, især det med at de gamle deltagere konstant skal ind igen. Tror kun, hvis min hukommelse ikke svigter, at det var i de første par sæsoner de ikke genbrugte folk. Synes det var så meget federe med flere nye hele tiden. Håber de overvejer at stoppe med det til næste sæson. Det var i øvrigt den helt rigtige vinder og har efterfølgende opsnappet på facebook at Nicolas overraskede sandra med at gi hende et kørekort til finaleaftenen 😀

  On another note, så har jeg stemt på din mor hver dag.. Men man skal jo også stemme på de andre, bare kun give dem en tommel, for at få din mor frem. Ellers vinder hun jo aldrig! Så har givet samtlige af de populærestes kun en tommel alle dagene 😉

 • Nej nej, i de første sæsoner genbrugte de helt åndssvagt! Lisbeth fra sæson 1 kom ind igen to eller tre gange!

  Du er najs med de stemmer!!

Der er lukket for kommentarer.