Paradise Recap – Uge 17

Mandag:

 • Der kommer brev om, at parrene skal kæmpe om at blive “årets par”, som vil være garanteret en plads i finaleugen. Kasper er sikker på, at han og Malene render med titlen. (Bagkloge Miriam, der er ved at korrekturlæse indlægget, griner af ham.)
 • Rasmus og Daniela mødes med Rikke og får at vide, at de kommer tilbage på hotellet som gæster. I hvert fald til at starte med. Skidt for Nicolas og Nathja, som står bag hvert sit exit. Nok især for Nicolas, der risikerer at få afsløret sit dobbeltspil én gang for alle.
 • Der er blandede reaktioner på Rasmus og Danielas tilbagevenden. Hotellet flyder med falske smil! …Og så er der Rasmus og Sandra. Flirt eller ikke-flirt? Er der noget, eller er det klipperne, der manipulerer?
 • Der er celeb-fest om aftenen, og gæsterne skal klæde sig ud som kendte. Jeg er med på, at de kun har deres eget tøj at gøre med, men… Nej. Det er ikke særlig gennemført.
Tirsdag:
 • Det skal afgøres, om Rasmus og Daniela skal blive eller ej. For at blive skal der træde en af de øvrige deltagere frem og bytte deres nuværende partner ud med en af dem. Som forventet træder Stine frem for Rasmus, og Jack træder frem for Daniela. Det sender Kathrine og Nichlas på solo.
 • Nathja skal efterfølgende igennem samme tur. Eftersom Nichlas lige er røget på solo og ikke må deltage, er det meget usandsynligt, at nogen vælger hende… Og så træder Jack frem. Whut?! Virkelig mærkelig beslutning. Jeg gætter på, der er en plan bag. Jeg kan ikke se, at han ville røvrende Daniela sådan.
 • Breeeeeeev!! Solo-gæsterne skal give et dødningehoved til deres yndlingspar, som så skal give det videre til et nyt par, osv. Det sidste par, der sidder med kraniet, er ude af årets par-konkurrencen. Nathja og Jack sidder med lorten til sidst. Jeg havde nok valgt Kasper og Malene, der er farlige i konkurrencen.
 • Kasper lytter til Nicolas og Sandras samtale og bliver busted. Nicolas bitcher over, at det ikke er “fair spillet”. Aaaarh, Nicolas, det kort kan du af alle mennesker ikke spille. Desuden gælder alle kneb i krig og Paradise… Hvilket også bliver efterlevet efterfølgende, da Nicolas drikker Kasper under bordet i et forsøg på at få ham til at glemme, hvad han har hørt. Damn. Hårdt spillet.
Onsdag:
 • Dagen starter med en gang Pandoras, men som twist bliver det denne gang afsløret, hvem der har stillet de forskellige spørgsmål. Fryd! Alle de spydige spørgsmålsstillere har travlt med at hive i land igen. Sjovt nok er det mest piger…
 • De resterende tre par skal diskutere sig frem til, hvem af dem der skal ud af konkurrencen om at blive årets par. Nicolas og Sandra sidder med afgørelsen og efter at overveje at spille taktisk, ender de alligevel med at eliminere Rasmus og Stine.
 • Det par med flest støtter vinder titlen som årets par. Ikke overraskende er det Nicolas og Sandra, der render med den. Velfortjent. Især Sandra har oppet sig på det taktiske i de seneste uger. Udover en plads i finaleugen får de også magten at sætte et par i “stor fare.” (Et udtryk jeg ikke kommer til at savne at høre efter næste uge.) Kasper og Malene bliver det.
 • Strengt nok afsløres det først der, at én i det udsatte par skal hjem samme aften. På trods af overtal af piger er det Kasper, der må lade livet. Taktisk vanvittigt dumt med tanke på, at finalen er lige rundt om hjørnet… Især fordi det nu gør meget populære Malene partnerløs.
Torsdag:
 • Der er kamp om Malenes gunst. Det gør Nathja virkelig usikker. En usikker Nathja er en bitter Nathja, og en bitter Nathja er sjaw!
 • Stakkels Kathrine kan ikke forstå, at hun ikke kan finde sig en partner på trods af sin gode opførsel. Hun fatter ikke, at hun simpelthen ikke har været længe nok på hotellet til at være en potentiel vinder og dermed en stærk partner.
 • 6 piger og 4 fyre = trippelgevinst hos Nichlas. Valget står naturligvis mellem Malene og Nathja; det er decideret åndssvagt, at Kathrine står der, hun fik bogstaveligt talt afvisningen af Nichlas, før ceremonien overhovedet startede.
 • Nichlas vælger Nathja. Dumt, dumt, dumt. Derefter får Nathja magten til at vælge, hvem af de fravalgte piger, der får lov at blive på hotellet. For en gangs skyld bruger hun hjertet og lader Malene blive. Taktisk er det heller ikke helt dumt at vise, at man ikke er en iskold kælling, før det benhårde spil begynder på mandag.
 • Nathja prøver at lokke et knald ud af Nichlas, som holder stand. That’s my boy!

Kommentarer (10)

 • Jeg har de sidste ti minutter siddet og opdateret siden igen og igen, bare for at se dette indlæg med det samme. Jeg elsker dem! Særligt fordi jeg næsten aldrig får set PH om tirsdagen, så du er min go-to-girl. Jeg kommer sådan til at savne de her indlæg.

 • nu har jeg jo set et par afsnit frem og sjovt at se at de alle bliver fornærmet over at de andre spiller spillet, tror de glemmer det er et spil og ikke en bad ferie …

 • Jeg har set mange af de tidligere sæsoner, men har nedprioriteret det i år. Mest af hensyn til min kæreste, der ikke kan holde det ud, haha. Har dog set et par enkelte afsnit med min søster, så jeg er helt med på hvem de forskellige er – og dine opdateringer er altså priceless. 🙂

 • Søde piger! 🙂 Men tror I, det ville virke? Jeg tænker, at det måske er temmelig svært at følge med, når man ikke har afsnittene frisk i erindringen.

 • Men sådan er det jo altid. Man må ikke spille spillet, og man må ikke være på badeferie. Det er ikke nemt at være paradiso! 😀

 • Jeg er glad for at kunne hjælpe! Det ideelle ville dog selvfølgelig være at få kæresten hooked! Det må du arbejde på næste sæson! 😉

Der er lukket for kommentarer.