Matas-tip

Nu går jeg naturligvis ud fra, at I allesammen er Club Matas-medlemmer, for alt andet er bare åndssvagt. Er I det, kan I til og med i morgen tilrage jer en smule rabat på neglelak og -pleje. Det er ret sjældent, negle-lækkerier får procenter på, så det er med at udnytte det, når det er.

Jeg skal i hvert fald op i den lokale Matas og lure lidt på Chanello i morgen… 😉

Kommentarer (8)

 • en chanelneglelak med 25% lyder ikke dårligt 😀
  sådan en eller to ryger nok med hjem i morgen 😀

 • Ej altså.. sådan et tip kan du ikke bare ligge op, når jeg i forvejen skal ned i Matas i morgen (og af en eller anden grund havde misset tilbuddet). Jeg skal jo spare op, og ikke købe neglelak som jeg jo egentlig ikke har brug for 🙂

 • Er du klar over hvor mange der siger nej tak til Club Matas? Og helt ærlig, som privatperson, fatter jeg simpelthen ikke hvorfor. :b Det er gratis, og gratis er jo altid godt, point = gaver, og 25% rimelig ofte. What's not to like? Jeg ville virkelig gerne vide det. :b Hvilke lakker skal du ned og ha'? 😉

 • Jeg er ikke medlem. Jeg er ikke stinkende rig, eller det der ligner, men gider ikke (og synes og det er lidt kikset -og småbørns-mor agtigt, -jep hun er også børne-hader LOL) at have pungen fyldt op med medlems- rabat- og stempelkort til dit og dat. I min pung er der VISA, kørekort og sygesikringsbevis, that's it.

  Så nu har jeg tilstået, -håber ikke I indstiller mig til indlægelse 😉

 • Præcis. Jeg er også stor fan af konceptet!

  Jaeh, jeg skulle jo have haft Taboo, men det må vente lidt endnu… 😉

 • Bare rolig, jeg hader også børn! 😉

  Jeg gider heller ikke det der få-nummer-ti-kaffe-gratis-pis, men her får man jo reelt en del af sine penge tilbage igen… Og gode rabatter. Det gider jeg altså godt!

Der er lukket for kommentarer.