Jeg er jo Bridget Jones #79

Det er lidt ukonsekvent med bloggen i disse dage, da jeg spæner rundt med tungen ud af munden, men jeg tager hjem til Kbh senere i dag, og så burde der komme lidt ro på igen. Promise!

1. Klokken alt for sent i mandags opdagede jeg at min specialist-aftale var på Hillerød Hospital og ikke Bispebjerg, som det plejer. Der er væsentligt længere til Hillerød…

2. I min skynding rykkede jeg hul i mit sidste par uhullede strømpebukser, da jeg skulle tage dem på.

(3. Jeg har altid kun ét par uhullede strømpebukser.)

4. Hospitalet viste sig at være noget længere fra stationen end forventet, og på gåturen derhen nev mine nyhullede strømpebukser mig i låret for hvert skridt, jeg tog, fordi jeg selvfølgelig havde lavet hullet det mest upraktiske af alle steder.

5. Til selve aftalen kunne jeg ikke svare præcist på, hvor meget jeg vejede, fordi jeg helst undgår vægte for tiden. (Også for tiden, ahem.) Jeg blev derfor bedt om at stige op på vægten, som viste omkring 8 kilo mere end mit bud. Fååårk.

6. En af jer kendte tilfældigvis Ryan Gosling-typen fra 1. maj og viste ham indlægget. You win some, you lose some. Så kan han da få lov til at føle sig lidt lækker.

7. Jeg købte nogle sæbebobler i forventning om at skulle lave et virkelig sødt photoshoot med Frank, der jagtede bobler i solskinsvejr. Realiteten viste sig dog at være, at Frank tog et hurtigt kig på de flyvende tingester, besluttede, at de var farlige og løb sin vej.

8. Projekt Frank-i-snor oplever i øvrigt ikke de store fremskridt. Det oplever faktisk mest en stædig Frank, der smider sig ned på gulvet og nægter at bevæge sig.

9. Ude på Sjørupgaard boede jeg i værelset ved siden af mine forældre. Jeg skal have mere eller mindre komplet stilhed for at falde i søvn og gennem begge nætter kunne jeg skiftevis høre min mor hoste og min far snorke… Og efter nogle timer også fuglene synge!

10. …Det hjalp heller ikke på situationen, at jeg et par timer forinden havde hældt det meste af en dåse Zero ud over min hovedpude.

11. Jeg har taget måske 200 billeder siden jeg forlod København i onsdags… Omkring 170 af dem er af Frank.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.