Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

April 2012

Jeg er kun et par dage for sen på den med det her indlæg, måske lærer jeg det alligevel en dag!

I april 2012…

…Flashede jeg hele to outfits. Et i rarhedsmaxikjole og et med meget uheldigt mormor-hår.

Grinede jeg af fjollede, kinesiske firmaer, der troede, jeg var idiot, og byggede deres marketingstrategi på Google translate.

…Fik jeg amerikanertrøje, yndlings-champagneskilt, farvekridt til håret, asymmetrisk kjole fra Monki, eBay-solbriller og Chanel lak.

…Var jeg drama-queen på Bispebjerg

…Og fejrede fødselsdag, da jeg kom hjem igen.

…lavede jeg verdens højeste kage, amerikanske havregrynssmåkager og gude-pastaret med kylling og pesto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.