Paradise Recap – Uge 14


Mandag:
 • Maria fra Sommer i Sunny Beach tjekker ind. Hun er mest kendt for at have en psykopat-irriterende stemme og at drikke for meget og blive hjernedød pinlig. (Paradise Hotel og SiSB minder i øvrigt en del om hinanden – fx er det et krav, at man ikke må kunne udtale programmets titel korrekt. Det hedder henholdsvis Paradise Håw-tel og Sunny Beats.)
 • Der er ikke rigtig nogen, der kan genkende Maria, hvilket bestemt ikke passer hende. Men det er ret underholdende at se på…
 • Nathja raser videre over Stolle og vil gerne vide, hvorfor han har “gjort det imod [hende].” Nathja, I var ikke kærester! Han gjorde det ikke imod dig, han gjorde det for sig selv. Det er ikke hans skyld, at du blev smaskforelsket! (Omend en gentleman, indrømmet, nok havde trukket sig tilbage).
 • Der lister en klammo hætteklædt skikkelse rundt på hotellet med et dødningehoved i hånden.
 • Maria rå-rå-rå-flirter med Nichlas, angiveligt for taktikkens skyld, men det er virkelig tåkrummende pinligt at se på! Nichlas synes tilsyneladende også, det er en anelse creepy.
 • Nathja og Martin knalder…æh, måske i hvert fald. Der er ingen, der ved det. Men at det er hævn over Stolle, det er der ingen tvivl om.
Tirsdag:
 • Maria får brev om, at hun skal tage tre drenge med på date. Det bliver Kasper, Martin og Nicolas. Taktisk god start at medbringe to potentielle medspillere og en modspiller.
 • På daten får Maria et brev om, at hun skal vælge en af de tre drenge som partner og vælger – stadig kløgtigt nok – Martin. Jeg forventer dog intensive skænderier lige så snart, der kommer alkohol ind i billedet.
 • Den kutteklædte skikkelse dukker op igen, og gæsterne ser en video af ham, der lusker rundt på hotellet og går selvfølgelig total i panik. Da de gennemsøger hotellet, finder de et dødningehoved på Sandra og Nicolas seng. 
 • Kort efter ankommer et brev, hvor der står: “Hævneren er løs…” Lad spekulationerne begynde! De to bud på hotellet er Rasmus eller Stolle. Jeg kan ikke forestille mig, at producerne ville sende Rasmus ind igen, han har ingen alliancer på hotellet og var pænt kedelig det sidste stykke tid. Stolle er klart mere oplagt, på grund af Nathja og Martin samt Nathja og Nichlas.
Onsdag:
 • Onsdagen starter med en gang Pandoras, som ikke overraskende har Marias opførsel som hovedemne. Hun skulle måske nok have valgt at lægge en smule mindre aggressivt ud.
 • Rikke dukker op med Hævneren, som afslører, at dødningehovedet (ikke overraskende) er møntet på Nicolas. Derefter afsløres det, at Hævneren (heller ikke overraskende) er Stolle.
 • Nicolas får at vide, at han er i “stor fare”, (det eneste udtryk, Rikke kender,) og både han og Stolle skal nu ud at trække støtter, da kun én af dem kan blive på hotellet.
 • Nathja og Stolle prøver at tale ud. Gaaaah. Jeg er så træt af deres forhold.
 • Konkurrencen viser sig at være ret hård. Flere af stemmerne havde jeg slet ikke set komme. I sidste ende er det Stolle, der må ende sit lynvisit igen.
 • Maria fortsætter sin fuldstændigt absurde flirten med Nichlas. Jeg får lidt brækfornemmelser af det efterhånden. Det virker ikke, Maria, drop det nu!
Torsdag:
 • Stakkels Jack er helt på røven. Han mistede Nathjas tillid, da han valgte ikke at hjælpe Stolle ind på hotellet igen, men havde han gjort det, havde han alligevel mistet hende som partner, da hun selvfølgelig havde valgt Stolle som partner.
 • Nathja flipper ud med tårer og smækkede døre og det hele, fordi Martin anklager hende for altid at ville vælge Nichlas i sidste ende… Selvom han har ret.
 • Verdens mest forvirrende parceremoni, hvor tre piger af uransagelige grunde vælger Martin som deres partner (og ingen vælger Jack, selvfølgelig). Martin vælger Daniela, Nathja vælger efterfølgende Jack, og Maria-fatter-hat vælger Nichlas. Hjem ryger hun selvfølgelig. Dog stadig fast overbevist om, at Nichlas elsker hende… Helt blank.
 • Kasper og Malene kommer op at skændes, fordi Malene ligger og nusser med Jack. Hendes argument: “Det er JACK!” Godt argument. Der er jo for pokker ikke nogen, der tænder på Jack. Kasper er også dejligt dobbeltmoralsk, når man tænker på hans opførsel med Anna…!

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.