Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

DIY: Mariehøne-negle

For at fejre foråret fashionably late komme, lavede jeg i går mine negle om til mariehøner (mariehøns?). Jeg er stadig ikke en haj til det der nail art fis, men på afstand er de helt acceptable… Og søde!

Af lakker har jeg brugt Chanels Rouge Fatal, O.P.Is Alpine Snow, den sorte fra e.l.f og en tilfældig (og rimelig rådden) top coat. Jeg håber uendeligt meget på at få penge til neglebloggerfavoritten fra Poshe i fødselsdagsgave.

Comments (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.