Paradise Recap – Uge 10

Mandag:

 • For første gang skal jeg rent faktisk overbevise mig selv om, at jeg skal tænde for fjernsynet, da klokken bliver 22. Aldrig nogensinde før har der været en deltager, jeg har hadet så meget, at det er sket. Gå nu hjem, Anna, der er ingen, der kan lide dig!
 • Der kommer to drenge ind: Christopher, som jeg ikke kan tage seriøst, fordi der er pandabamser på hans sko, og Kenneth, som vil kaldes “Kay”, fordi han er kæmpe Nik & Jay-fan og i øvrigt er klædt ud som Nik i hans hjemløs-fase. What. The. Fuck. Heldigt for dem at de bliver introduceret bag en kæmpestor skærm.
 • Malene konfronterer Anna med, at hun konstant skal putte med Kasper, hvilket (naturligvis) gør Malene ked af det. Anna fortæller Kasper, at Malene har et problem med, at de snakker sammen. Det var ikke det, hun sagde, kælling!
 • “Michelle, er du bisexuel?” “Jeg har været bisexuel.” Såeh… det er sådan noget, der kommer og går? Der kan man bare se. Senere flirter Shila og Michelle, hvorefter der vises et klip, hvor Michelle beskriver deres forhold som et “mor-datter-forhold.” Akavet. Og… Klammo.
Tirsdag:
 • De nye drenge inviterer Shila og Sandra (som skal have bind for øjnene) med på date. Det er… kikset. Især da Kay lige vælger at afbryde og sige: “Jeg synes godt nok, I bander meget.” Der går et halvt sekund, så svarer Shila: “Ja, men det er, fordi jeg er fra Brøndby Strand!” Ha! Det er da ærlig snak!
 • Shila og Sandra får besked på at tildele de nye drenge en partner hver. De vælger, at Kay skal stå med Michelle, og Shila skal stå med Christopher… Hvilket selvfølgelig pisser Rasmus af. Det virker dog umiddelbart taktisk klogt – hvis pigerne altså ikke bliver låst med deres nye partnere.
 • Rasmus er pissesur på Shila og vil have hende ud. Til hendes ansigt siger han dog, at hun er tilgivet, men at de over for alle andre skal lade, som om at han stadig er sur… Hvilket han er. Forvirrende.
Onsdag:
 • De to nye par bliver sendt på date sammen. På hestedate. Hvor der bliver vist nogle meget sørgelige hesteegenskaber… Mit 14-årige jeg græmmes over den fuldstændigt absurde tøjlehåndtering.
 • Under Pandoras skal Kay og Christopher uddele “titler” til de andre deltagere. (Anna får selvfølgelig pattebarns-titlen. Åh, det gør mig glad!) Michelle og Rasmus er de eneste, der ikke har fået titler, hvilket ifølge Paradise-logik gør dem ligegyldige og en af dem skal sendes hjem. 
 • De vælger overraskende nok at sende Michelle hjem. Idiotisk. Ikke bare er det Kays partner, der ryger, det er også en pige, hvilket sætter en dreng i fare til torsdagens ceremoni.
 • Shila og Kay (som Kasper har døbt Kaj, hvilket er hysterisk morsomt) knalder til stor underholdning for resten af hotellet, der smuglytter. De må virkelig kede sig derinde…
Torsdag:
 • Hele hotellet fniser over Kays beslutning om at sende sin egen partner hjem dagen før en parceremoni uden en sikker backup. Muligvis programmets dummeste move ever. Kay prøver at nasse sig ind hos Shila, som er absolut interesseret… Der skal virkelig ikke meget til at gøre den pige forelsket!
 • Nicolas viser sig kontinuerligt at være snedig spiller, der spiller imod alt og alle, uden de opdager det. Han gør en ihærdig indsats for at så splid mellem Rasmus og Shila i et forsøg på at få Rasmus  ud – godt hjulpet på vej af Kays tilstedeværelse.
 • Shila ender med at tage det kloge valg og beholder Rasmus frem for Kay. Men hun er dælendutteme ikke glad for det. 
 • Drengene får at vide, at Mr. Paradise starter i næste uge. Aldrig har der været en Mr. Paradise-konkurrence med så sørgelige deltagere. Jeg har ikke lyst til at se sexede billeder af langt de fleste. Faktisk tvivler jeg på, om der overhovedet kan tages sexede billeder af langt de fleste.
 • Oooog som en sidste lille helvedesforsmag får vi at vide, at Martin kommer ind igen på mandag. Jeg sagde det jo den dag, han røg ud! Åh, jeg orker det ikke. Til gengæld er det selvfølgelig mere tortur til Anna, og det kan vi godt lide!

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.