Freezing

Det er pisse-mega-skidekoldt, og udover at være nærmest ikke-eksisterende, så er varmen også røvdyr i den her lejlighed. Plus at den er så dårligt isoleret, at det næsten kan være ligemeget. Hvis jeg fx sætter lys i vindueskarmen, så flakker de vitterligt! Og så fortalte de mig, at det var ren luksus at bo på Østerbro…

Derudover har jeg grumme, grumme menstruationssmerter. (Hvorfor har vi ikke et mindre ucharmerende ord til at dække over de fænomen? I Staterne hedder det bare “cramps”, det er da en anelse mere diskret.) Nogle gange har jeg kvinder mistænkt for at få børn bare for at slippe for menstruation. Det er noget, Fanden har skabt! (Mere eller mindre bogstaveligt talt, hvis vi konsulterer Bibelen.) …Det her indlæg har vist for længst overskrevet TMI-grænsen. Jeg beklager.

Både kulde og smerter kan dog heldigvis afhjælpes ved hjælp af min trofaste ven ude på badeværelset. Jeg vil derfor nu forlade jer til fordel for skumbad, tortellini og Grey’s Anatomy. My apologies.

Kommentarer (2)

  • Min kæreste er så barnlig, at han i en alder af 24 år, stadig ikke kan sige ordet “menstruation” uden at ryste. Så han har altså døbt det “damesmerter”. Det er lidt for meget men også lidt sødt, især når han nærmest siger det med frygt i stemmen. Helt æligt, tror de, at vi er som en varulv i fuldmånens skær, hver gang det er den tid på måneden??

Der er lukket for kommentarer.