Paradise Recap – Uge 8

Mandag:

 • Pigerne bliver sendt på tur, hvor de møder Ali Ny Fyr, som umiddelbart virker meget ung og ditto dum. Han er der vist mest for den gratis sprut.
 • Der er drengestemning på hotellet, mens pigerne er væk. De snakker om sex. Stolle fremviser igen sit bragende intellekt ved bl.a. at sige “Rookie!”, hver gang han synes noget er sejt. Rookie betyder begynder, Stolle. Det er ikke fedt at være begynder. Derudover får han spurgt Nicolas, om han er med i noget, der hedder “one mile club”. Til de forvirrede er det vist det samme, som vi andre kalder “mile high club”.
 • Det viser sig, at Stolle og Ali kender hinanden hjemmefra. Anna er skeptisk, da hun er bange for, at hun bliver tvunget til at stå med Ali. Det vil hun ikke, da “han virker umoden.” Man skal ikke kaste med sten, Anna…
 • Pigerne og drengene starter om aftenen med at have fest hver for sig, hvor pigerne får lokket ud af Sandra, at hun er ret uerfaren seksuelt, og da festerne så bliver slået sammen, udleverer de totalt hendes fortid til drengene. Piger er sådan nogle kællinger, altså.
Tirsdag:
 • Ali får et brev om, at han skal låse sig i håndjern med sin favoritfyr på hotellet, som så skal låse sig sammen med sin favoritfyr, osv, til der er én dreng tilbage. Sandra får efterfølgende samme brev om pigerne. Tilbage står partnere Malene og Nicklas ude. Malene bliver megabitter og vil ikke engang give Anna en krammer. Wuhu, splid mellem hjertekællingerne!
 • Nicklas til Malene: “Det er jo ren taktik, at [Shila] vælger at lade dig og Anna stå tilbage. Hun er fucking blød, mand!” Nej nej, Nicklas, det er det modsatte af at være blød. Det er ret klogt. Bitre Malene og Megabitre Nicklas bliver efterfølgende låst inde på Solo sammen på ubestemt tid og får at vide, de er i stor fare. 
 • Kasper kommer ind igen. (Er han ikke lige blevet smidt ud? Og betyder det, vi slipper for at få Martin ind igen??) Jeg synes, det er ret dårlig stil fra producernes side at sende ham ind igen, når alle hans faste medspillere stadig er inde, og det samme er manden, der smed ham ud. Ikke just en nem kamp, Rasmus har foran sig.
 • Ali bliver spurgt, hvem han sidst ville knalde på hotellet, og han svarer Anna, fordi personlighed betyder meget for ham. Anna hører det hele. Win! Især da hun går op til de andre og brokker sig, fordi hun “selv synes, [hun] har en god personlighed.”
 • Anna fortæller Kasper (som jo er Paradise-kærester med Malene), hun har følelser for ham, og sekundet efter råsnaver de… Ooog så knalder de. HVAD SKER DER?? SÅDAN OPFØRER ALMINDELIGE MENNESKER SIG JO IKKE?! Ja, Anna, så fik du da bevist præcis, hvor god din personlighed er. Helt ærligt, det må jo være skuespil det hele. Jeg nægter at tro på, at der findes så rådne mennesker. O_o
Onsdag:
 • Malene og Nicklas får besked på, at de hver skal vælge en forsvarer. Malene vælger Nathja, og Nicklas vælger Nicolas, der nu skal samle støtter blandt de andre gæster. 
 • Vinderen af afstemningen kommer ikke som en overraskelse, da klipperne på programmet har valgt at smide et interview med Malene ind i programmets preview. Et interview, der handler om Kasper og Anna og helt tydeligt først kan være lavet, efter Malene er “løs” (i mere end en forstand, hvis I forstår sådan en lille én) på hotellet igen. Nogle gange tror jeg, at folkene bag PH er lige så snotdumme som deltagerne.
 • Drengene skal beslutte, om Nicklas eller Nicolas skal forlade hotellet, og af primært taktiske årsager ender Nicklas med at ryge. Som hævn sætter han Rasmus og Steven i fare. Gab. Hvad blev der af dengang, en spiller kunne sige: “Godt spillet, I har fortjent at gå langt.”? Jeg savner Ronni.
 • Malene får endelig chancen for sin reunion med Kasper, men kan mærke, at han opfører sig mærkeligt. Anna fortsætter sin kamp for at blive århundredets værste veninde ved at prøve at overbevise Malene om, at det er hende (altså Anna), der skal stå med Kasper samt at bilde Kasper ind, at Malene er ligeglad med ham. Yikes, et menneske!
 • Stolle, Steven og Shila har verdens mest akavede forsøg på en trekant. 
 • Kasper fortæller Malene sandheden. Hun bliver sindssygt ked af det, men ender alligevel med at knalde ham lige bagefter. Det er, som om “selvrespekt” er et helt ukendt fænomen blandt de her mennesker. Jeg glæder mig imidlertid som et lille barn, til der unægteligt endelig falder brænde ned for Anna i morgen.
Torsdag:
 • Malene konfronterer Anna med hendes bommert. Annas geniale forsvar: “Jeg er også ked af det, Malene, men vi var fucking fulde.” For det første indeholder en ordentlig undskyldning aldrig ordet “men”. For det andet: Åh, I var fulde? Jamen så er alt da tilgivet! Klaphat. 
 • Ny Gæst Freja tjekker ind og får straks et brev, der siger, at hun skal vælge mellem de to udsatte, Rasmus og Steven. Drengene nægter at bagtale hinanden for at blive valgt. Virkelig god stil. Freja beholder Rasmus, og Steven skal som følge deraf checke ud, men ikke før de to har verdens sødeste farvel med kram og tårer og hele turen. Ægte bromance!
 • Annas bommert (for det er det blevet – manden er jo altid uskyldig) bider hende nu også i røven rent taktisk, da hendes eneste virkeligt trofaste støtte, Malene, nu ser hende ude – og det kan kun gå for langsomt! (Eller, på Paradise-sprog: Det kan kun gå for hurtigt! Sprogspassere.)
 • …Og da reklamerne så slutter, og jeg forventer en afgørelse, befinder jeg mig pludselig i Sunny Beach i stedet for i Mexico. What the actual fuck, tv3?! Jeg kan da ikke vente helt til på mandag!!

Kommentarer (5)

 • Jeg elsker dine paradise recaps! Bliv endelig ved med dem 😀

  Men ja, enig i at det var lige groft nok at udsætte parceromonien til mandag! Selvom jeg dog har hørt lidt rygter om hvem der får sparket 😉

 • Forstår heller ikke hvordan de (specielt Nathja) kan tro at det er en fordel at være den eneste uden håndjern på? 🙂 Og Anna er nok det bedste eksempel på en dårlig veninde!

 • Hahahaha, nej. Hvordan kan det dog være en god ting at være den eneste uden håndjern? Det vil jo sige, at næsten alle er i fare. What?

  Og så er det bare slet ikke ok at udsætte parceremonien, selvom alle mine venner har viaplay og derfor allesammen ved (og snakker meget højt om), hvem det er der, der ryger ud 🙂

Der er lukket for kommentarer.