Sær Trendsales-tendens…

Jeg sætter som regel en pris på mine varer på Trendsales, så man slipper for det evindelige “mindstepris?”-spørgsmål. Nogle gange betyder det, at prisen reelt er fast, nogle gange slår jeg gerne lidt af, så jeg er helt okay med bud under den nævnte pris.

I dette tilfælde er der tale om en kjole, jeg har sat til 450 kroner. Den er aldrig brugt og har fra ny kostet omkring 1300 kroner. Min pris er altså 35% af nyprisen, hvilket jeg synes er ret fair.

Så sker det her. Og det er ikke første gang, jeg har oplevet den slags på Trendsales. Hvad er det helt præcis, der får folk til at tro, at hvis de fornærmer min vare, så får jeg da virkelig lyst til at sænke prisen og sælge til dem? Og tror de, jeg er for dum til at forstå deres der-er-jo-alligevel-ikke-nogen-der-vil-købe-den-udover-mig-påstand, fordi de gemmer den bag en hær af smileys og falsk høflighed? Hvem har fortalt dem, at man kommer længst med flabethed?

Det er mig simpelthen en gåde.

(For en god ordens skyld kan min Trendsales findes her.)

Kommentarer (8)

 • Århh jeg kan altså få helt grå hår af Trendsales-brugere! Jeg har pt en jakke til salg derinde, og der har været flere interesserede. Dog skal man lige igennem alle de obligatoriske “kan du måle x og x”, “kan jeg passe den, selv om jeg er en helt anden størrelse end dig” og “kan du ikke lige tage 100 billeder i alle tænkelige vinkler og med den på”. Jeg har brugt en del tid på at svare, måle og tage/overføre billeder, hvorefter jeg INTET hører fra køberne igen. Det synes jeg altså er ret dårlig stil, det mindste man kan gøre er da at svare og takke nej, når jeg nu har gjort som ønsket. Spild af tid! :/

 • Det er jeg også begyndt at opleve rigtig meget – Det værste er når det er ting jeg har sat VIRKELIG billigt til salg, og de så byder 10 kroner over hvad det vil koste at sende den…

  Grr – Hvor fjollet er det ikke lige?

 • Folk på Trendsales er idioter. Bortset fra os selvfølgelig :p
  Men altså, helt seriøst. Folk tror jo, at det er ren foræring derinde. Bortset fra hvis de selv sælger noget brugt og hullet. Dét er det rene guld! Suk.

 • Har jeg også oplevet et par gange nu – SÅ mærkelig en opførsel, synes virkelig det er kritisabelt 🙁

 • Det har jeg også oplevet med at par Gucci sko, der har været brugt 3 gange. Ny prisen var omkring 3000kr, der var en der ville give 500kr for dem “for der var jo ikke andre der ville købe dem” – det er helt rystende at folk tror man vil gå med til det.

 • Den har jeg også oplevet med et kamera som jeg ville sælge. 150 kr. blev der budt. Vi taler et total ubrugt digital kamera – yeah right.
  Derudover er jeg træt af, at ts-brugere ikke kan finde ud af, at læse den beskrivelse man har skrevet. Hvis de bare gad at læse den og de andre kommentarer på annoncen, ville jeg slippe for at skrive “bytter ikke”, “mp: xkr”, “ja, str. 39 kan godt passe den.” tohundrede gange. Aaaargh!!!

 • Jeg kender det skam meget godt! det er virkelig så irriterende, den anden dag havde jeg en jakke derinde, helt ny til 2400, så er der en der byder 600 kroner… hvad tænker de på?

Der er lukket for kommentarer.