High five!

Blogger-brokke-indlægget er katapulteret direkte ind på en 5.-plads over all time mest læste indlæg, og flere og flere spæder til med rådne bloggertendenser i kommentarfeltet. (Adskillige af jer påpeger det rockerirriterende “sneak peek”-koncept, som soleklart er tegn på en doven bloggers forsøg på at generere mere trafik. Vel spottet, den have jeg overset.)
Hold kæft, hvor er I lækre, og hold kæft, hvor er det dejligt, at I altid er med på en brokker i stedet for at holde jer på positivitetens smalle sti, og slå mig i hovedet med en grydeske for at falde udenfor. Det er okay at være en sur kælling ind imellem! Sgu.
//Miriam, out.

Kommentarer (2)

  • Det var et brandgodt indlæg. Og jeg ville give rigtig meget for et screenshot af diskussionen omkring kritik, som du teasede om…. pretty please?

  • Jeg prøver så vidt muligt at holde mig fra at hænge nogen direkte ud, men hvis du ikke kan leve med uvisheden, så smid mig en mail. 😉

Der er lukket for kommentarer.