Jeg er jo Bridget Jones #66

1. De sidste to uger har jeg brugt helt urimeligt mange timer på at læse om ferier i Egypten. Jeg har svælget i private strande, hotelspaer og all inclusive tilbud. Kunne rejsebuddy få fri? Nøh. Farvel himmel på jord…

2. Jeg er kommet til at pisse halvdelen af blogland af med brokker-blogge-indlægget. Nogle mennesker føler sig meget ramt og kan slet ikke se humoren i det. Heldigvis griner størstedelen af jer med mig… 😉

3. Jeg har fået en mail fra banken om, at min studiekredit udløber d. 1. februar. Hvilket i realiteten betyder, at jeg har under tre uger til at skaffe et femcifret beløb… Så hvis I kender nogen, der mangler en escortpige…?

4. Nej, okay, jeg fik jo rent faktisk lov til at få den fornyet, fordi jeg stadig er studerende. Jeg skal bare lige indsende noget dokumentation på, at jeg stadig er det. Hvad fuck er det?! Et billede af mit studiekort?? O_o

5. Spørgsmålet er i øvrigt, hvor længe endnu de lader mig være studerende… Gæt, hvem der har misset undervisningstilmeldingsfristen? Goooooo mig!

6. I morges kastede Franke-katten en hårbold op lige foran badeværelsesdøren. Jeg opdagede den med min bare fod.

7. Efter næsten et halvt år med et meget handicappet tastatur har jeg endelig købt et nyt. I går var endelig dagen, jeg besluttede, at det skulle installeres! …Det har ligget på stuebordet i 10 dage.

8. Via Youtube fandt jeg adskillige instruktionsvideoer til, hvordan man gjorde. (Der er tale om en bærbar, så det er lidt mere kompliceret end “gammelt stik ud, nyt stik ind”.) Jeg fjernede mere eller mindre alle skruer, der var skruet i møgmaskinen, og hvad var efterfølgende det eneste, der ikke sad løst? Jep, keyboardet.

9. Efter mange, mange forsøg opgav jeg til sidst deprimeret og samlede computeren igen… Kun for at konkludere, at internettet nu ikke virkede. Atter måtte jeg skille lortet ad og desperat trykke på noget og skrue på noget andet i håb om at få internetforbindelse igen… Hvilket edderbankeme virkede! Hallelujah, praise the Lord!

10. Hvad jeg fik ud af min mislykkede mission: En meget ridset computer og visheden om, at jeg bare generelt skal holde mig fra skruetrækkere.

….Nu skal jeg have rødvin. Glædelig søndag!

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.