Serieanbefaling: The Big Bang Theory

Det her er den bedste komedieserie, der findes. I verden. I verden! Lækker, ikke videre intelligent blondine flytter ind overfor to hyperintellektuelle, men virkelig nørdede og socialt akavede fyre, og imod al forventning bliver de venner. Så følger selvfølgelig noget låååve og noget mangel på samme, og i virkeligheden er plottet sådan lidt løst og fast fra afsnit til afsnit, hvilket holder serien let og underholdende selv nu på 6. sæson. Tænk “Venner”. Det er store ord, jeg ved det, men jeg får samme vibe fra TBBT.

Hver personkarakter er helt fantastisk gennemtænkt og en rigtig type, og forfatterne gør et spektakulært arbejde. Serien er intelligent og skidesjov, og der er lidt for enhver smag. Drengene og deres nørdeunivers med fysik, superhelte og videospil fylder en del, men på den der ret charmerende måde, og selv som totalt uvidende inde for det område bliver man aldrig sat af, fordi Penny (den kvindelige hoverolle) er i samme båd og gerne skal have ting forklaret. Og gerne stadig fatter hat bagefter.

Der burde måske komme et lille aber dabei her, men jeg kan ikke komme i tanke om noget. Tænk på mig som en slags pusher. Jeg vil virkelig gerne have folk hooked på den her serie, for den er ah-mazing, og den har fortjent det! Se den. Gør.

Og nu vil jeg så se det nyeste afsnit, for jeg har hørt, det skulle være en instant classic…

PS: Tak for kloge ord og indput om både øjenvippefarvning og mærkelige bloggervaner. I er pisse badass!

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.