En lille bid af himlen

Melodi Grand Prix 2017 – Liveblogging

maxresdefaultJeg lavede engang et recap, der blev taget godt imod. I aften gør jeg det live! I løbet af aftenen vil jeg jævnligt opdatere dette indlæg med mine forskellige reaktioner og indtryk. Men jeg advarer på forhånd: Jeg ved ikke en skid om MGP (jeg har ikke engang hørt vores sang endnu), men jeg synes nok for det meste, det er lidt mærkeligt. Det kan kun blive godt! 😀

Kl. 21.04: De forskellige lande præsenteres, hvilket giver fint mening, og – vent, sagde han lige Australien? Jeg må have hørt forkert, ikke? Siden hvornår er Australien med i det europæiske melodigrandprix?

Kl. 21.09: To sek, jeg skal lige tisse.

Kl. 21.11: Er jeg gået glip af noget?

Kl. 21.14: Jeg tror umiddelbart, Israel har valgt at spille lidt på, at MGP er populært i det homoseksuelle miljø. Synkront dansende mænd og en sanger i gennemsigtig t-shirt?

Kl. 21.18: Polen har sendt en vaskeægte diva af sted. Der bliver growlet til den store guldmedalje, og hendes kjole er næsten kort nok til, at vi kan spotte den polske mode for intimbehåring.

Kl. 21.21: Wtf, Hviderusland har sendt Hans og Grethe på coke!

Kl. 21.25: Østrig er næsten lidt creepy at se på. Det er ikke naturligt at smile så meget.

Kl. 21.30: Armenien giver mig heftige associationer til Madonna ca. Frozen-æraen. Also, jeg har åbnet den første pose snacks. Det er søde/salte popcorn, som er et koncept, jeg først opdagede for et par dage siden, men shit, de smager godt!

Kl. 21.33: Semi-apropos, så er der ret meget Destiny’s Child over Holland. De har både matchende stemmer og matchende (og meget glitrende!) outfits.

Kl. 21.34: Fuck, der sidder en popcorn-skal fast bagerst i min gane.

Kl. 21.39: Udover at jeg altid lidt føler, at Moldova er et land, hvis navn mangler at blive oversat, så er jeg VILD med deres bidrag. Saxofonfyren føler virkelig sig selv, og backuppigerne synger ind i brudebuketter? Ja sgu!

Kl. 21.43: Jeg forstår ikke helt Ungarn. Han ligner DJ Aligator, er klædt ud som en tyrefægter, sang en slags folkemusik, og nu rapper han??

Kl. 21.46: Italiens nummer er på, som skulle være en af de helt store favoritter, men… Det er på italiensk? Jeg har det ret stramt med ikke at kunne synge med. Så meget at jeg faktisk lærte mig selv “Ai, se eu te pego” fonetisk. Det tog eddermame lang tid. Jeg er herredårlig til portugisisk.

Kl: 21.49: Det er Danmark nu!!

Kl. 21.51: Kæft, hvor er jeg glad for, at hun rent faktisk kan synge. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt sangen er catchy nok til at kunne score de helt store point?

Kl. 21.55: Portugals sanger ligner sygt meget Billy Walsh fra Entourage. Bonusinfo: Min mor troede, det var en kvinde, der sang.

Kl. 21. 58: Jeg hepper altid lidt i smug på Azerbaijan, men hvorfor skal det være så svært at stave til?! Deres setup er i øvrigt ret Robin Sparkles: “PS: I Love You” 😀

Kl. 22.03: Kroatien. Jeg har ingen ord. Først noget monologværk, og nu er det halv pop, halv opera. Mega skizo sang!

Kl. 22.04: Er der snart pause? Jeg har spist den første pose snacks.

Kl. 22.06: Jeg sagde jo, han nævnte Australien! Årj, han er sød! Han vil jeg godt heppe lidt på… On a totally different note, hvor ung en fyr kan jeg tillade mig at score, før det bliver klamt? 😉

Kl. 22.15: Grækenlands sang er lidt for europop til min smag, men hendes læbestift er virkelig pæn!

Kl. 22.18: Der var åbenbart noget kontrovers omkring den spanske sang, fordi folk mente, en anden sang skulle have vundet. Nu har jeg godt nok ikke hørt den anden, men jeg vil alligevel godt tillade mig at være enig.

Kl. 22.20: NOOOOO, han fuckede den høje tone op! Facepalm fra hele Spanien.

Kl. 22.22: Okay, jeg kan faktisk ret godt lide den norske sang. Den er ret unik, men catchy. De får nok toppoint fra Danmark under alle omstændigheder, fordi, I ved, SKAM.

Kl. 22.27: Nu går jeg altså på snacktogt.

Kl. 22.30: Æsh, jeg nåede kun at hente vand. Fuck jer, UK! Danske sangskrivere til trods!

Kl. 22.35: Cyperns sang lyder som enhver anden popsang nogensinde skrevet.

Kl. 22.38: Rumænien… Hun jodler. Hvorfor jodler hun? Hun skal være sød at holde op med at jodle.

Kl. 22.39: HOLD SÅ OP MED AT JODLE!!

Kl. 22.44: Tyskland stiller op med David Guettas “Titanium”. Well, den var jo også et verdensomspændende hit.

Kl. 22.48: Ukraines sang er underlig, de har et kæmpe metalhoved på scenen, og jeg har lige væltet et stort glas vand ud over mig selv.

Kl. 22.51: Belgiens sang er flerstemmig, hvilket er imponerende, taget i betragtning at der kun er en person på scenen.

Kl. 22.54: Heja Sverige!

Kl. 22.55: Åh Gud, jeg drukner i Sverige-mandens øjne. Jeg ved godt, jeg altid siger, jeg ikke er til flødedrenge, men… fuck!

Kl. 23.00: Okay, Bulgariens sang lyder for god til at være med i MGP. Altså, den lyder som noget, der faktisk kunne være et hit helt af sig selv.

Kl. 23.02: Jeg skal virkelig tisse nu. Plejer der ikke at være noget tv-avisen i midten af det her gejl?

Kl. 23.03: “Nu er det Frankrig, og det er den sidste sang.” Hallelujah! Momma’s gotta pee!

Kl. 23.04: Ooooog Frankrig synger på fransk. Surprise, surprise.

Kl. 23.07: Så skal der stemmes! Jeg hepper på Norge, Australien og Bulgarien. Og hvis Sverige klarer det skidt, så tilbyder jeg gerne trøst til deres forsanger…

Kl. 23.12: Okay, har hørt recap. I har totalt ret i, at Kroatiens sang lyder som “Let it Go”! Jeg kom lige bagud med altid, fordi jeg pludselig skulle redde computer og tæer fra det spildte glas vand, men jeg catcher op på kommentarfeltet nu!

Kl. 23.21: Skal vi lave et væddemål om, hvor mange gange endnu vi skal se det der recap?

Kl. 23.26: Jeg har hentet et nyt glas vand og en franskbrødsmad med Maltesers-smørepålæg. Nu står der nogle damer på scenen og synger til mærkeligt musik, mens de er klædt ud som storm troopers.

Kl. 23.36: Yes, lad os lige få et recap mere. Jeg har ikke hørt nok jodlen i dag alligvel.

Kl. 23.42: Hvem er Jamala, og hvorfor har hun et outfit på, der ligner noget katastrofalt fra et afsnit af Project Runway?

Kl. 23.43: Neeeeej, jeg missede det! Nogen løb på scenen og moonede! Side note: Min mor troede, det var en del af showet. “Man ved jo ikke med det der.”

Kl. 23.48: Kun fem point til Danmark fra Sverige? Jeg troede, vi havde en uskreven aftale?!

Kl. 23.50: Jeg væltede lige samme glas (fyldt med noget nyt vand, selvfølgelig) ud over mig selv igen. Skidegodt. Portugal fører i øvrigt ret voldsomt. Det ser skidt ud for Danmark.

Kl. 23.54: Italien har fået to 12-taller i streg? Og vi har fået syv point fra Makedonien? Hvad sker der?

Kl. 23.59: Tyskland har stadig ingen point fået. Det er så synd for dem, hvis de bliver nummer sjok for tredje år i træk.

Kl. 00.02: Nogen gav jodlesangen 12 point. Verden er af lave.

Kl. 00.03: Tænk, at det er midnat, og jeg legit sidder og ser Europa uddele point til hinanden i verdens måske mærkeligste musikarrangement.

Kl. 00.05: Hvem er den der ukrainske Dame Edna?

Kl. 00.08: Aldrig har man set en mand så meget i panik, som da det er ved at gå op for den portugisiske sanger, at han står til at vinde.

Kl. 00.19: Sverige får 12 point. Det kan kun være på grund af smækre forsanger-dude.

Kl. 00.22: Seks point til Danmark fra Tjekkiet. Hvad er det for nogle super stenede lande, der stemmer på os? Er vi med i en alliance, jeg ikke kender til?

Kl. 00.23: Juryens stemmer er uddelt, nu skal vi have seernes stemmer… Åh Gud, skal vi igennem det hele igen? Jeg vil bare så gerne sove meget snart.

Kl. 00.24: Jeg bliver et supernederen mennesker, når jeg er træt. Er begyndt at sidde og råbe-rette på værternes engelsk. “All the day?! Det kan man overhovedet ikke sige!”

Kl. 00.27: Thank God! Vi får hele Europas stemmer samlet! Og Tyskland kom ikke sidst! Alt er godt.

Kl. 00.32: Hey værter, tal hurtigere. Vi er næsten i mål.

Kl. 00. 34: HURTIGERE.

Kl. 00.35: Suveræn førsteplads til Portugal. Det er dejligt, de har aldrig vundet før. Tillykke til Billy Walsh og Co.!

Nu går jeg i seng. Godnat, og tak for selskabet til de af jer, der har holdt ud! 😀

   

253 kommentarer

 • Katrine

  Jeg ELSKER at hende fra Frankrig næsten ikke kom med, fordi hun havde spillet sin sang på en natklub i 2015. Men Spaniens sang var jo Bruno Mars “The lazysong”, Tyskland stillede op med “Titanium” og Cyperns lød vildt meget som “Human”! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den uperfekte pige

  Læser indlæg + kommentarer her dagen derpå. Jeg er flad af grin. SÅ underholdende, at læse trods dunderende hovedpine.

  Så enig med jer andre ang. Kroatiens skizofreniske sang, og jodlen? Nej, bare nej.

  Og…. lad det være sagt, Portugal var min favorit allerede ved optakten. Det er jo pointen at Eurovisionen skal synge på hvert deres national sprog. Ellers fiser ligesom hele pointen med Eurovisionen lidt af…
  Der er så mange andre konkurrencer (x-faktor, the voice etc) hvor der kan synes på engelsk. Kan vi ikke have en enkelt konkurrence der skiller sig ud? Tilbage med national sprogene tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Du har ret i, at det ville være mere ideelt, hvis alle sang på original sproget, men det giver jo de engelsktalende lande lidt af en fordel…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Hvad sker der for at Israel er med. Det ligger squ da heller ikke i Europa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det eneste jeg fik ud af det her indlæg er at du skal holde op med at drikke i nærheden af elektronik. Det giver mig dårlige nerver! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har ventet hele ugen på at den fantastiske sang fra Portugal skulle vinde! Smuk og fin sang – optur over at ikke alle synger på engelsk og kan lave noget der ikke kan være fra hvor som helst. Og ikke har det samme svenske sangskriverteam til at skrive sangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg synes også, der burde være en regel om, at sangen skal være skrevet af nogen fra det pågældende land.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg forstår det ikk… hvordan kan han vinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg hverken elskede eller hadede den, men der var tydeligvis rigtig mange mennesker, der var vilde med den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Der var lidt godnatsang over den. Jeg har det som om der er nogen der fyret en kl. 12 raket af nytårsaften og det var en fuse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine L

   Jeg forstår det heller ikke 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  De sproger virkelig dårlig engelsk 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hvor meget tror du, at produceren på programmet sidder og skriger ind i deres øresnegle lige nu, fordi de har overskredet tiden på programmet betragteligt? (Som de i øvrigt gør hvert år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Overhovedet ikke… I så fald ville de vel få værterne til at TALE HURTIGERE?! 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Touché!
   Kunne selvfølgelig også være at de sidder og tænker; “nu skal vi bare have noget for pengene!” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Men hvad så når juryerne har afgivet stemmer, så kommer folkets stemmer eller hvad? Og så kan det hele vende igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det forstår jeg heller ikke!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det er vist noget med at man kan komme igennem alle landene, uden det er afgjort inden man når at snakke med de sidste lande, så de ikke bliver overset/overflødige, fordi man kan regne vinderen ud inden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  BREAKING NEWS!!! Tyskland har fået point!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  “Our 12 points goeS to…”
  You had one job 🙄 Hvordan kan så mange lave sådan en irriterende begynderfejl!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kan SIMPELTHEN ikke forstå at nogen hsmar stemt Italien!?!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold kæften hvor er han stenet ham Portugaldude..! Det virker til han tager tykt pis på det hele, og den fanger Ole ikke! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Jeg er faktisk ret vild med jodlesangen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååhr, overvejede så meget at lave sådan et indlæg her i aften pga. dit under den amerikanske valgkamp. Men det er sgu sjovere at læse fra en, der ikke aner en skid om MGP 😆
  Prøv at Google Epic Sax Guy. Han er lyden af karneval i Aalborg anno 2011 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Epic Sax Guy er the shit! Har har jo været en Youtube-stjerne i årevis! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nåååeh, så ved du da også LIDT om grand prix! 😆 Det er et herlig show i år med Epic Sax Guy, ham i sølvpapirshatten OG blege baller. Hold kæft, jeg elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg kender faktisk kun Epic Sax Guy fra Youtube. Anede ikke at klippet var fra MGP! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joew Joew, han stillede op for Moldova i 2010, det er der, sax-klippet er fra (resten af sangen er skod ;)) – hør lige mig være Ole Tøpholmsk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dame Edna (sølvpapirshat) stillede op for Ukraine i 2007 og blev nummer to. Men burde SÅ meget have vundet! Googl “Eurovision Ukraine 2007” og du vil helt sikkert se, hvad jeg mener!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man har aldrig kunnet stole på svenskerne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hahahaha!! Bar røv på eurovision. Fuck fuck fuck hvor sjovt!
  Så I hvordan vagten bare angreb ham for et fjerne ham? 😳 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Der er allerede video på Youtube af ham der moonede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Og så blev der moonet😂😂 drama🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Var der virkelig ingen der så ham der løb ind og moonede????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Alle undtagen mig, tilsyneladende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Jeg så det heller ikke! Sad og nulrede med et eller andet.. Føler mig meget snydt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Efter tip fra en anden kommentar her på siden har jeg nu fundet klippet: https://www.youtube.com/watch?v=Az371QN9ulg
   hæhæhæh 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Selv tak – især for voldsomt underholdende liveblogging (blogning.. eller… anyway.. tak!) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • CharlotteF

   Hahaha. Total svansen rundt. Lignede sgu næsten en del af showet! Nu har jeg rejst i Ukraine og tro mig mere sure og uvenlige folk har jeg nok aldrig mødt (og jeg har været i riiigtig mange lande). Jeg ville nok personligt ikke turde lave ballade dér – sgu filme ikke nyde noget af ballade med staten/politiet i Ukraine. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Shit et mærkelig outfit hende pause acted har på – velkommen til 90’erne 💜😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tror ikke den bare røv hørte med til showet 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Og da slet ikke i Ukraine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   😄 nej. Men det at han havde et UK flag om sig, var mit første clue. Gad vide hvor mange der er flove over at være UK’er i aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ingen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et australsk flag – og australiere er jo totalt skamløse (hvilket jeg virkelig bifalder! 😂)

   Det var det HELT rigtige show at gøre netop det der i 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Så I streakeren?
  Har aldrig været så underholdt i et melodi grand prix!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Var der virkelig lige en der løb på scenen og moonede?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  SKETE DET LIGE!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Den søde pige fra Georgien er bedre til engelsk end værterne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg fatter simpelthen hat af hvad ham greenroom værten siger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Præcis Stormtroopers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Maltesers-smørepålæg????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Er jeg den eneste, der bliver mere og mere begejstret for sangene? Eller er det den flaske rødvin, som efterhånden står meget tom tilbage på mit sofabord 😂 jeg tror dog ikke på Portugal og Italien, som mange forud har spået store chancer. Dertil – har I bemærket, at Anja næsten ikke synger i det klip, de viser med hende? Det er hovedsagligt koret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Portugal har ellers en del fans her i kommentarfeltet, men jeg synes personligt, den er lidt for stille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Tysklands sang får heller ikke meget tid i recappet.. det er egentlig lidt spøjst

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Øhm, fik vi nogen sinde en update på den der maltesersag?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Nej, jeg er megabagud med kommentarbesvarelser, men det smager fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  De har nogle mystiske instrumenter i Ukraine 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Seriøst, kunne slet ikke følge med i den australske sang… Han sko var så lange , at jeg var bange for at den lille fyr ville falde over dem! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C.

  Den er god, den, de spiller nu som pausemusik – og spændende ukendte instrumenter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg var mere over i noget med “mærkelig”… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Den der trommeting med en hestehale der stikker ud i midten – totalt weird, men enig catchy sang 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er just begyndt at se MGP og blev mødt med Amin Jensen i to sekunder – indtil jeg så nærmere efter og opdagede, det var Kroatiens forsanger, der kroede sig på scenen …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Gud, hvor ville jeg ønske, man kunne “like” nogle af alle de her fantastiske – og spot on – kommentarer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Konklusion herfra: Jeg vil helst se på Sveriges bidrag, men helst høre på Bulgariens. Det bliver spændende! Jeg tænker en top 10-12 til DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg har lige læst at italieneren på et tidspunkt synger “den nøgne abe danser” og noget andet om filosofi osv. Men “den nøgne abe danser” er simpelthen så mærkelig en sætning i en sang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Altså nu er Bulgariens bidrag jo oss skrevet af Alex Vargas… 😉 Vores helt egen hitmager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er der ikke sådan lidt Neal fra White Collar over Sverige gutten? Uff!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hov-Sverige har også en popstar-Jon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Shiiit, Sveriges fyr er giftig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Belgien var god på trods af hun var alene 😉 Sverige derimod har nogle rigtig fine mænd 🙈🙈😉 Spørg mig ik om sangen den hørte jeg ik efter 🙈🙈😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Sverige… Hmm.. men ku godt forsangeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Blev igen skuffet over Sverige ikke smed tøjet. Havde vel kunne regne det ud fra at de ikke gjorde det i semifinalen. Skuffelse! I cant GO on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Belgien vinder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kan de ikke bare spille den fra Moldova igen! Var vild med danse moves’ne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  4 sange igen! Glæder mig allermest til pointene skal deles ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Er jeg den eneste, der ikke forstår, at Italien er booket til at vinde. I mine øjne er det bare en meget MEGET slesk fyr, der dansker med en gorilla 🙄🐒 Og Kroatien – kunne man ikke finde en den store mand kunne synge duet med???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg kunne egentlig godt lide den, men den skulle have været på engelsk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Tja, hver sin smag 😳 Og heldigvis – forskellighed gør jo det hele sjovt 😄👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C. Stubbe

  Jeg var mere på at starten mindede om “In a moment like this” med Chanée og N’evergreen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Er glad for jeg ikke er den eneste, der tænkte titanium :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline I

  Kan vi i øvrigt lige snakke om hvor store de der in-ears, sangerne har i, er? Det ser sgu lidt voldsomt ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline I

   Og om hvordan Ukraines forsanger har en næsering i, der er større end mine hoops?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det skal jeg lige lægge mærke til, kan jeg se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Jodlesangen er min yndlings! Seriøst 😉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Du er geniel… du har skrevet alle mine tanker ned.. bortset fra at ham fra Spanien har de sødeste lækreste sovekammerøjne,,,, meget apropos, hvor ung en fyr kan man tillade sig at score???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad sker der for Tysklands ripoff af Titanium??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Lykke

  Hahahahaha, hvor er du pisse sjov! Jeg har de samme tanker hele oplægget igennem 😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg elskede jodle sangen. Den var så glad 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Dine to sidste updates – kan ikke stoppe med at grine 😂😂😂😂 Den tyske melodi er beatet ik et Rip off på en anden sang eller er det bare mig ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   TAK ! Det var titanium!! Så var det ik bare mig 🙈🙈 Prøvede seriøst længe at finde ud af hvad det var for en sang 🙈🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det VAR jo bare Titanium!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så… Rumænien, iggås? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline I

  Hvem, og jeg mener virkelig HVEM FINDER PÅ AT BLANDE JODLEN MED ??? POP/RAP/UKATEGORISERET???!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Romanien… 😬 Som speakeren sagde det “en jodle sang, med rap, pakket ind i pop” 😱 OMG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jodlen og kanoner – WTF??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Rumænien meget mærkelig sang, men hun har flotte sko på😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ang. Australien…. Du bruger bare den internationale alders regel:
  din alder divideret med 2 og + 7…
  Det angiver hvor ungt du må score 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Har du en yndlingskjole so far?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Shit, jeg har slet ikke lagt mærke til kjolerne! Udover den meget korte… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde

   Der sker også utrolig mange ting i de indslag – igen helt mundlam! Heldigvis kommer der jo et resume af sangene ca. 600 gange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vidste ikke at Mads Steffensen havde en norsk søn 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den polakiske kønsbehåring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg forstår ikke Norges udklædning!!! Og fik du det der popcorn ud af ganen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Okay, det var også mærkeligt. Men sangen var god. Og ja! Hallelujah!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Spanien har helt klart fået betaling af Visit Denmark og Spies “Do it for Denmark” er alt hvad jeg hører 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Australien er god, han kan i det mindste synge. Og må jeg foreslå kims popcorn med cheddar, de er gode 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Dem er jeg faktisk ikke så vild med, men dem med italiensk accent er the shit!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ham fra Australien ligner lidt et mix mellem Steven Tyler og Mick Jagger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Enig med din kommentar om Kroatien.. var lige i gang med at skrive en kommentar på Facebook så var ikke helt opmærksom…troede reelt det var 2 forskellige, indtil jeg lige kiggede op… og det at han vendte sig om hver gang han skiftede genre…. men fedt hans vokale evner har så stor en spændvidde… Det har mine i hvert fald ikke.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg tænkte det samme med Australiens fyr! Han er da sød 😍
  Og hey, jeg er 28, hvis du må, må jeg også. Awesome!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Haha nr 13 er jo meget a la Disney og manden læggerså bare alle stemmer til. Han er psyko-god. Men også skizo i det. Jeg forstod ikke lige hvorfor Porto og Italien er fave overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg kunne faktisk godt lide Italien… Det skulle bare have været på engelsk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C. Stubbe

  Min veninde og jeg følger med i din liveblogging, og vi elsker det! 😀
  Oh så staves det Aserbajdsjan på dansk, hilsen en, der egentlig​ godt kan huske det, men måtte google det alligevel xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ser SÅ meget frem til din mening om Rumæniens sang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  What?! Er jeg den eneste der får associationer til ‘Let it go’ ved Kroatien​s bidrag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Ikke for at være negativ – men Ole T., DK skal ikke vinde! SKAT og Wonderful Copenhagen
  har allerede “brugt” pengene for længst! Men gerne en flot 2. plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min kæreste lol’er for hårdt over dig!!!! hahaha, vi sidder faktisk og ser mgp pga dig.. xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Havde Portugal’s deltager overhovedet lyst til at deltage? Det så ikke sådan ud. Og publikum overdøvede ham! Det sagt var jeg vild med ham. Der er lidt Teitur over ham…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg og min kæreste er helt vild med Portugal! #number1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Uuh, er det måske den danske favorit? Jeg vil personligt hellere have noget med lidt beat. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Det er jeg normalt også mere til – og jeg skal ikke kunne sige, at der ikke kommer én med et beat som jeg bedre vil kunne lide 😉 – men jeg synes at de andre sange har skuffet indtil videre 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Er vild med den portugisiske sang. Smuk og finurlig og meget afslappende musik.. synes den lægger sig smukt op af den genre som var i starten er eurovision sammenhæng… over a la Angelique med Dario hvor der i portugisisk sammenhæng lige mangler det der sidste løft hvor han bare synger igennem… hvis du kan følge mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ret fin synes jeg også, men jeg foretrækker min MGP med lidt mere beat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvad sker der for at mange af sangerne letter benet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan du ikke begynde at drikke dig fuld i vin så vi har vores helt egen Graham Norton?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Altsåååå… Der står faktisk en halv flaske rød ude i køkkenet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  WTF Italien?!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Er det (Italien) favoritten?! Åh, der er lang vej tilbage så..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Italien – say what?? 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  The sunstroke projekt (Moldova) har deltaget een gang før med Run Away, hvor saxofyren også giver den max gas! 😀
  Og i øvrigt; er de der værter ikke lidt søde!???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Årh, jeg hader når skallerne sidder fast i ganen! Er fan af liveopdatering fra melodi grandprix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Moldova ligner en voksen og glad Drako Malfoy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Måske er det bare fordi vi er lidt ældre end dig, men min mand udbrød Wilson Phillips til Hollands bidrag og jeg er enig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  HA jeg tænkte netop Beyoncé til Holland 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er fan! Kan vi lige snakke om Holland og associationerne til High School Musical?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Puha, godt det ikke er mig, der skal liveblogge. Jeg synes, jeg er forholdsvis mundlam det meste af tiden…. Det er jo DFs frygt med al den diversitet samlet på et sted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  ELSKER eurovision… og de skæve typer som der er plads til lige her.. Celebrate diversity 😀❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Feeeeedt manner !! Så er jeg jo ikke helt alene alligevel 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde (migogminkat)

  Jajajajaja! Jeg fulgte med stor fornøjelse med under det amerikanske præsidentvalg. Det kan anbefales også at følge med på Twitter – det er ret sjovt 😊

  Hvad er aftenens “tilbehør”/snacks? Mener jeg, du skrev om til præsidentvalg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Lige nu spiser jeg søde/salte popcorn, men der er også is i fryseren! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Og Israel? Det forstår jeg heller ikke helt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror heller ikke, vi er det rette publikum til lige netop det indslag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Sehested Geisler

  Yay! Jeg følger med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en sjov ide ! Jeg er klar til at læse med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bid af himlen