Gift ved første blik - Recap 6/9

Okay, lige meget så.

giphyMen hov, havde jeg ikke en date? Jo, det havde jeg. Med tryk på havde.

Here’s what happened: Vi havde lidt problemer med at finde en dag, hvor vi begge to kunne. Vores kalendre clashede simpelthen ganske uheldigt. I mellemtiden skrev vi en del sammen. Vi havde ret fin kemi på skrift, og jeg så frem til at mødes med ham.

Ham: “Jeg ser ikke andre end dig.”
Fire dage senere, dagen før vores date:
Ham: “Jeg har fået en kæreste, så jeg må nok hellere aflyse i morgen.”

Hvis man lægger to og to sammen, så må det næsten være nærliggende, at han rent faktisk så andre end mig. Det åndssvage er så, at han besluttede sig for at lyve om det i en samtale, der bogstaveligt talt gik på, at det var helt okay, at folk datede flere mennesker ad gangen, så der var lige præcis ingen grund til ikke at være ærlig.

Jeg er går ikke så meget op i, at daten ikke blev til noget. Måske er jeg endda lidt lettet, for Gud, hvor jeg hader første dates. Men jeg er dybt og inderligt frustreret over, at min mavefornemmelse tilsyneladende har mistet al føling med, hvornår en mand er værd at samle på. Denne gang var jeg gået i en helt anden retning, end jeg plejer, og jeg var stensikker på, at han var en gennemført good guy. Og så kan man måske argumentere for, at man godt kan være en good guy, selvom man stikker en kommende date en lille hvid løgn om, hvor meget man knalder omkring, men jeg har det som bekendt lidt stramt med mænd, der ikke kan finde ud af at sige sandheden.

Jeg tror lige, jeg skal have en kort mandepause. Jeg er faretruende tæt på bare at investere i sådan en her og tage Frank med ud og drikke drinks i stedet. (affiliate-/reklamelink)

   

26 kommentarer

 • Kristine

  Jeg tænker, at det er skæbnen. Fordi du skal være sammen med Nicolah fra gift ved første blik. Jævnfør dit sidste recap 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke R

  Jeg ved ikke om det hjælper, men teknisk set kan han have mødt en person tilfældigt til en fest el. lign., og bare være faldet for hende… Ikke at jeg siger at han ikke har løget, men der findes mulige forklaringer på hvordan han kan have fundet en kæreste uden aktivt at opsøge at se andre. Det er ikke nødvendigvis din mavefornemmelse der er galt på den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Men hvis han har mødt hende til en fest, har han jo stadig set andre. Med mindre de mødte hinanden lørdag og blev kærester søndag, og det kender jeg meget få mennesker, der gør…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg tænker han har løjet fordi han er en af den slags mænd, der siger, hvad han tror kvinden gerne vil høre. For meget “good guy”.
  Men så skal du i det mindste ikke spilde tid på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg synes stadig, man er et røvhul, hvis man lyver for at gøre andre glade. Men ja, i det mindste sagde han det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Jeg var på en første date med en og følte der var kemi. Han selv holdt ikke tilbage med komplimenter og vi talte i nogen timer foran en pejs og med vin. Da vi sagde farvel sagde han, at jeg måtte skrive, hvis jeg var interesseret. Jeg skrev dagen efter, og han svarede aldrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  I det mindste aflyste han. Jeg har en veninde, der selv måtte aflyse en date, fordi hun opdagede at han havde slettet sin tinderprofil, og derefter fandt hans Facebookprofil igen og så, at han nu var gået fra ’single’ til ‘i et forhold’. Seriøst, man bør ikke skulle skrive “Nå, jeg antager at daten er aflyst nu du er i et forhold”…! 😵 Mænd! 🙄😣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Eli

  Klikkede på Frank-linket, fordi jeg var sikker på (men lige skulle have bekræftet) at det var den her du linkede til: http://www.lightinthebox.com/da/kat-dog-kufferter-rejse-rygsaekke-astronaut-capsule-carrier-kaeledyr-transportvirksomheder-baerbar-aandbart-plastik-stof-kamel_p5303621.html?category_id=568&prm=1.2.1.1
  Jeg er faktisk lidt lettet over at jeg tog fejl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er med på mandepause! Indtil der beslutter sig for at dukke en mand op, der er værd at bruge tid på, kan man ligeså godt helt lade være 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lunde

  Min mor havde engang en kæreste…lige indtil der kom et postkort, hvor der stod: “Kære X. Jeg er blevet gift” Vh X WHHHAAAAAAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde engang lavet en dateaftale med en gut, som ikke lige boede i nabobyen. En aften kort inden daten skulle stå, skrev han til mig, at han altså havde spottet en sød pige i sin nabobygning, og ville lige prøve at se, om hun nu også var så sød, som hun så ud. Hun boede jo tættere på, så det var ligesom mere praktisk, måtte jeg forstå.
  Nogle uger senere vendte han tilbage. Hun havde åbenbart ikke levet op til forventningerne, så nu ville han gerne se mig alligevel. Det blev et helt tydeligt nej tak, og det føltes SÅ rart at afvise ham! Han kunne selvfølgelig slet ikke se, hvad mit problem var 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hahaha, det har jeg også prøvet! Så mærkeligt at de ikke forstår, man ikke lige vil give dem et forsøg mere! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den uperfekte pige

  Du og Frank kunne jo bare tage en god hjemmeaften og tjekke mulige kæreste emner til ham: http://nutiminn.is/kattarshians/?utm_medium=email&dm_i=25MN,4S5NW,GBZVYL,I07VE,1#

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det vil seriøst ikke undre mig hvis han er en af de mænd der har haft kæreste på længe, så slår de op og han går så på tinder, for en måneds tid efter at være tilbage med kæresten.. Suuuuper.. Dem har jeg oplevet et par stykker på tinder..

  Har du ikke overvejet dating.dk istedet for tinder? Jeg tænker at dem der er derpå er mere seriøse anlagte..

  Btw. Jeg ELSKER din blog. Ville vitterligt elske hvis du lavede podcats ala Sneglcille. Du ville være hamrende skøn at lytte til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Hepper også på podcast! Du kunne evt bare starte fra en ende af med at læse hemmeligheder op 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ja! SÅ god idé! Så kunne du fx invitere en ny gæst pr. afsnit, hvor I kommenterede hemmelighederne. Det kunne være skidehyggeligt, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er glad for, I er positivt stemte over for en podcast, for der er faktisk et projekt undervejs på den front. Det bliver dog ikke noget med hemmeligheder. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift ved første blik - Recap 6/9