Kommentarer (21)

  • Ja, er så meget med på den! Har spist det med ske fra dåsen siden jeg var et barn. Køber altid dobbelt op nu, så jeg kan spise halvdelen mens jeg laver mad. Kan til gengæld ikke lide tomat…

   • Bliv ved. Det er faktisk win ift naturlig solbeskyttelse. Et vis antal gram hver dag skulke gerne gøre huden mere modstandsdygtig overfor sol.

 • Dig m blowjob – jeg er betydelig ældre end dig og har aldrig kunnet få mig selv til det. Nej tak! Har før drøftet det her i hemmelighedskommentarerne – Miriam fortæller mig at jeg tilhører et meget lille mindretal 😳

  • Jeg skal også på liste over det meget lille mindretal. Det har aldrig tiltalt mig. Er 43.

  • Piger I skal komme i gang! Find en fyr i stoler på og tag det stille og roligt! Så finder I ud af, hvor lækkert det egnetlig er 😀

  • Jeg havde aldrig haft lyst til det, før jeg som 28-årig mødte min mand. Det var først der jeg turde sige “helt ærligt, så er jeg sgu lidt bange for ikke at kunne få luft og jeg synes også det er lidt klammo”. Så kunne han jo tage et bad og jeg kunne prøve mig stille og roligt frem i vished om, at hvis jeg hadede det, kunne jeg bare lade være. Jeg hader det overhovedet ikke og er efter sigende også ret ferm til det. Så mit råd er, at du skal prøve det, når du føler dig klar, og hvis den dag aldrig kommer, lever du såmænd nok lige langt og lykkeligt uden.

  • Jeg synes egentlig, det er helt fair, hvis man ikke er til sådan noget. Man skal nok bare være indstillet på at finde sig en mand, der er cool med det og så i øvrigt være klar over, at man heller ikke kan forvente noget den anden vej. 🙂

 • Dig med søster der giver dine forældre barnebarn – i feel you.. elsker min niece, men jeg eksistere ikke i mine forældres øjne mere..

 • Havde aldrig tænkt over at man kunne have et pænt og et mindre pænt bryst. Det har man så – feeeedt 😅

 • Til dig der har fået en nevø/niece; min søster var den fleste, der gav vores forældre et barnebarn. Min søster følte sig også usynlig. Det eneste mine forældre havde øje for, var det lille barnebarn. Så måske er I to om at føle jer usynlige? Min søster endte med at sige det med et smil på læben “Sig mig, har I helt glemt, at jeg også er her?” Problem solved.

 • Om at være den usynlige. Jeg følte mig virkelig lettet, da min søster fik et barn. Pludselig var jeg ikke længere den eneste i familien, som helt naturligt praktiserede armslængdeprincippet.

 • 😂 “Min krop begik mytteri” – jeg er vild med den kommentar.
  Mht. blowjobs: Det er det bedste, når manden er ren, og det kan man godt kræve; det samme gælder jo den anden vej 😉

Der er lukket for kommentarer.