Laktip

Hvis jeg var anonym…

Engang imellem kunne jeg godt ønske, at jeg havde valgt at gøre bloggen anonym. Eller, nok ikke så meget bloggen som mig selv. Så var der ligesom lidt mere frihed til at skrive. Ligesom fx Frøken Rodebutik, der har en hel stribe indlæg med analsex som tema. Ikke at jeg ser det som et emne, der sådan kritisk mangler i udvalget herinde, men I ved, hvad jeg mener.

Det værste er næsten, at ca. halvdelen af alle mennesker, jeg har mødt igennem hele mit liv, følger med herinde. Og til et vist punkt er det pissehyggeligt, indtil jeg ikke kan få lov at bitche over, at min veninde er nederen, og min ekskæreste er en røv. Og jeg kan jo mægtig godt lide at bitche. Men den går ikke. De lurer mig altid, uanset hvor meget jeg prøver at sløre, hvem de er, og så får jeg skideballe pr sms. (Der er jo for pokker ingen, der reelt ringer længere!)

Og så er der de andre ting. Hvis jeg nu fx var anonym, så ville jeg fortælle jer om i lørdags til en fest, hvor en mand spurgte, om han måtte låne noget. Vodka, var det vist. Og jeg var fuld og glad og flabet og svarede ca.: “Ja, men så vil jeg også have komplimenter! Masser af komplimenter!” I ved, fordi jeg er et så charmerende og ydmygt menneske. Jeg havde regnet med: “Du har pæne øjne” og: “Du har pænt hår”, for det er ligesom klassikerne, når man er mig. I stedet sad jeg i fem meget akavede, meget lange minutter og lyttede til, hvad manden gerne ville gøre ved min krop. I deltaljer. Fuldstændig ude af stand til at bedømme, om han mente det eller bare spillede med på joken.

Men jeg er ikke anonym. Og jeg tror alligevel, den slags ville være lidt for meget at læse om for min mor… 😀

   

6 kommentarer

 • I er søde og dejlige allesammen, og for det meste er jeg også godt tilfreds med ikke at være anonym! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ SJOVT!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg forstår din pointe !
  Meeeen … hvis du var anonym på bloggen ville du jo ikke kunne spørge os til råds og noget var must-have eller ej vel 😉 altså fordi vi ikke ville kunne vide om det passede til dig eller ej, når vi ikke vidste hvordan du så ud ! og vi er da en stor hjælp du ikke kan undvære :-D:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahahahaha! åh ja, men altså sådan kan det jo gå, har ofte hørt sætningen at du ikke skal spørge om noget du ikke vil høre svaret på. Men altså, for det meste går det jo meget godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahahahaha:):):) Du er fandme noget for dig selv…. Jeg elsker det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJT

  Haha, hold nu op, hvor har jeg også banket mig selv oven i hovedet mange gange for ikke at være anonym på min blog! Sikke et frirum det kunne have været!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laktip