Laktip

A-England annoncerede udsalg i går, og ramaskriget kunne høres fra lakentusiaster verden over. Jeg er nemlig ikke den eneste kæmpefan af mærket, der grundet forpulede Royal Mail ikke længere sender internationalt fra egen hjemmeside. Heldigvis blev vores skrig hørt, og internationale A-Englandforhandlere rundt omkring begyndte at byde ind med egne A-England tilbud.

For os europæere er det bedste tilbud at finde hos Norway Nails, hvor der indtil midnat i aften kan fås 40% med koden AENGLAND. Det er faktisk et bedre udsalg end A-Englands eget, da både rabat og udvalg er større. Hurra! Husk for Guds skyld at google swatches for fuld skrue, det er det eneste rigtige at gøre!

Min første oplevelse hos Norway Nails var jo over al forventning, så jeg tøvede ikke med at hive et par nye lakker hjem, selvom det sikkert betyder, at jeg snart modtager et vældig surt opkald fra en vældig utilfreds bankdame.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.