Femina Blogawards 2013

Nogle af jer har nok hørt det her, men til de, der ikke render med sladder i blogland, er her lidt info: Femina afholder blogawards! Og så kan man jo godt krympe sig lidt med tanke på, hvad der skete sidste gang, nogle forsøgte at holde hurra-for-os-fest i blogland. Yikes.

De gode nyheder er i imidlertid at kategorierne er som følger:

Kategori #1 : Blogindlægget, der gjorde en forskel
Det blogindlæg, der fik dig til at handle eller tænke anderledes. Indlægget, der fik dig til at stoppe op i din hverdag og gøre en enkelt lille ting på en ny og anderledes måde.

Kategori #2 : Årets mest bevægende indlæg
Det indlæg, der rørte dig, fik kleenexerne frem fra skuffen, eller det indlæg, der gjorde så dybt et indtryk på dig, at du ikke helt har sluppet det endnu.

Kategori #3 : Blogindlægget, der skabte fællesskab
Det blogindlæg, der skabte søstersolidaritet, fællesskab eller flyttede loya¬litet. Indlægget, der fik dig til at få lyst til at stå sammen med andre kvinder.

Kategori #4 : Det debatterende/ tankevækkende indlæg
Indlægget, der fik dig op i det røde felt af enighed eller uenighed. Indlægget, der modbeviste, at vi alle er nødt til at være enige, og at kvinder søger kon¬sensus. Det indlæg, der fik dig til at give din mening til kende ? og stå ved den.

Kategori #5 : Det mest inspirerende kreative/visuelle indlæg
Indlægget, der fik dig til at male stuen, sætte dig ved symaskinen eller til at hive malergrejet frem fra skuffen. Det indlæg, der inspirerede dig visuelt eller kreativt.

Win på substans! Og så er det bare ekstra bonus, at der ikke er nogle decideret mode-relaterede kategorier, så modebloggerne kan rende og hoppe! Fnis. Løb en tur i jeres grimme kondisko. (Undskyld. Jeg elsker jo modebloggere. De(/Vi?) er bare så selvfede. Ret fint lige at minde dem om, at der også bor andre mennesker i blogland.)
Jeg ved, der er mange derude, der er lige så store fans af små blogs som jeg, så jeg anbefaler at grave lidt i hukommelsen og finde nogle indlæg at nominere dem for. Det vil jeg i hvert fald. I skrivende stund er den eneste nominering, jeg har smidt af sted, imidlertid Miss Jeanetts indlæg: “Du skal elske at være mor“, som både er stort, vigtigt og befriende. 
Læs mere og nominer away lige her.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.