Status: 3 uger efter

Først og fremmest skal jeg beklage det lidet flatterende billede, men Frank og jeg er sædvanligvis ikke vågne på det her tidspunkt, (i dag kun fordi jeg skal til endnu en forsamtale på Hillerød, hurra for bureaukrati!) og dette var seriøst det mest friske, jeg kunne lokke ham til at se ud!

Jeg skylder jer en endelig update på hele stakkels-Frank-kom-hjem-med-smadrede-tænder-affæren, og den er heldigvis som følger: Jeg har fået min søde, glade kælegris tilbage! De første par uger var ellers virkelig strenge. Selvom Franken endelig begyndte at spise igen nogle dage efter operationen, så ville han stadig ikke have tørfoder, og som seniorkat med en lidt følsom mave er en diæt på ren vådfoder ikke sundt. Derudover kunne han ikke lukke munden ordentlig på grund af hævelsen og stank som følge deraf af død og ødelæggelse døgnet rundt. Sidst, men ikke mindst havde han også for ondt til at vaske sig, så det var en noget sørgelig skabning, der trissede rundt i hjemmet…

Med tiden helede sårende i munden dog. Stingene faldt ud, smerten fortog sig, og min elskede, velkendte Frank dukkede op igen. I dag er den eneste forskel jeg kan se, at han sviner helt ustyrligt, når han spiser, fordi han stadig har problemer med at få maden ind i munden uden de to hjørnetænder. Men det er (heldigvis?) noget, der irriterer mig mere, end det irriterer ham.

Jeg er nødt til at give et kæmpe shout-out til Randers Dyrehospital, som var intet mindre end fantastiske under hele forløbet. På trods af reelt at have været booket hele dagen, maste de os alligevel ind inden for en time og indlagde efterfølgende Frank straks, så han ikke behøvede at gå rundt med smerterne. De lavede et prisoverslag på behandlingen forinden til den noget bekymrede, SU-studerende ejer (og hendes mor) og gav endda en virkelig pæn fattigrøvsrabat. Alle medarbejderne var søde, forstående og forklarende. Jeg kunne ikke have bedt om mere. De har min varmeste anbefaling.

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.