Julespørgsmål
Jeg er et slags photoshopgeni.
Hvor mange gaver fra mig til mig er det acceptabelt at lægge under træet?
Har jeg seriøst allerede smidt Franks julekostume væk, eller har han gemt det fra mig?
Hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt mig, at juletræer måske nok er pæne, men de drysser ad helvede til?
Hvordan lykkedes det hvert år SÅ mange mennesker at tabe enlige vanter på gaden?
Er der en mand et sted, der gerne vil have mig i julegave? Jeg skal nok tage sløjfe på und alles.
Kan vi ikke få indført noget straf i grundloven til folk, der brænder i forvejen på deres kalenderlys?
Hvorfor skipper Skipper skibet for at bli’ på land?
Hvor mange clementiner skal man spise, før man begynder at blive lidt orange i huden?
Hvordan fuck holder man julestjerner i live?!
Hvornår kommer der klejner som del af Nettos bake-off sortiment?
Kan et dankort dø af overbelastning?
Er man voksen, når man kan lave risengrød uden at brænde bunden på? For i så fald har jeg lang vej endnu.
Helene
Ind under dynen med risengrøden, når den har være oppe at koge og boblet lidt i 15 minutters tid. Så brænder det aldrig på, og man kan lalle rundt, mens maden laver sig selv. Og så har man en varm dyne, til når man skal gufle risengrød i sig… nammenam
Julie mitzie
Miriam du er SÅ dejlig hehe <3 elsker disse slags indlæg
Anonym
Miriam – du bringer ris og mælk i kog, smider gryden ind i en forvarmet ovn i en halv time, voila, så er der risengrød! Det er så piiiiiissse let, ingen brændt bund! Ikke det der dyne-halløj, brug ovnen 🙂
Anonym
Det kan godt anbefales at skifte klementinerne ud med gulerødder, hvis du gerne vil have en mere “hårdfør” hud. Hvis man spiser rigtig mange rå gulerødder, opbygges pigmentet i ens hud. Man bliver en smule mere “brun/orange”-farvet i huden, og man får sværere ved at blive solbrændt. Rå gulerødder FTW. 🙂
Anonym
Det der med vanterne, det tænker jeg også ofte på… og sko, folk taber også mange sko, det er næsten mere mærkeligt.
Anonym
Jeg lavede risengrød for første gang i mandags og det lykkes! Uden at brænde på. Hold op, jeg er voksen!
CorporateMor
Jeg brænder stadig grød på, også i dyneversionen.. Køb det færdigt, det er meget nemmere!
Jeg har en efterårsstjerne (lyserød istedet for julerød) på mit kontor, som på mystisk vis ikke er død endnu. Jeg vander den om mandagen, og ellers ikke… Måske de er mere hårdføre? Det er hvertfald en smuk Barbie lyserød farve
AmalieMariePedersen
Hvis man er bange for at brænde risengrøden på (eller for doven til at stå og røre rundt hele tiden), kan det være en hjælp med vandbad – ligesom hvis man skal smelte chokolade. En gryde med risengrøden i en større gryde med kogende vand. På den måde brænder det aldrig på 😉
Anonym
På hvor mange grader? 🙂
Ulvepigen
Jeg sad og hyggede med et kalenderlys i går, men det var åbenbart så hyggeligt, at jeg fik brændt helt ned til den femte, før jeg kom i tanke om, at det jo var et kalenderlys… Jeg var næsten flov, da min roomie undrende spurgte, hvad jeg dog havde lavet, mens han havde været væk. “Jaaae… jooo… jeg kunne åbenbart ikke helt finde ud af, hvilken dato det var…”
Han grinede heldigvis bare af mig, og det er jeg efterhånden vant til. 😉
Anonym
https://www.miriamsblok.dk/2015/03/den-forbudte-brok.html 😉
Anonym
190-200 omkring? Jeg har en lille ovn, så den går ikke så højt op, men det fungerede perfekt deromkring. Rør lige i den halvvejs. Uh og den skal selvfølgelig have låg på i ovnen.
Miriam
Måske det skulle prøves. 🙂
Miriam
Årh. Tak! 🙂
Miriam
Der er mange strategier, kan jeg se! 😀
Miriam
Haha, tak for tip, men det var dels et retorisk spørgsmål og dels ment som noget jeg helst ville undgå at opnå! 😀
Miriam
Virkelig sært.
Miriam
Haha, sejt! 😀
Miriam
Men er den færdiglavede ikke ret klammo? :-/
Miriam
Endnu et tip til bunken! 😀
Miriam
Det er bødestraf! 😀
Miriam
Jeg siger tak! 😉