Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Tip: Bezzerwizzer Bricks

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget spillene gratis, men ikke fået penge for at skrive om dem.

Vi fortsætter lidt i genren om julegavetips til fornuftige priser, og i dag skal vi forbi en gammel kending, der har udvidet familien lidt. Jeg har aldrig lagt skjul på at være brætspilsentusiast, i særdeles ikke når det kommer til den quizzende af slagsen, så jeg er allerede fælt begejstret for konceptet. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg giver nogen lammetæv i tv-serier!

Bezzerwizzer Bricks hedder det og er ganske simpelt quiz i otte forskellige kategorier. De er designet, så de kan spilles individuelt, men der medfølger også en af de traditionelle brikker i hver boks, så man kan tilføje dem til sit originale Bezzerwizzer.

Prisen må næsten være min yndlingsdel, for de koster kun omkring en halvtredser stykket. (Fx her.) Bum, mandelgave!

PS: Tjek lige, hvor totalt bloggeroriginal jeg er med posering i juletræet og shit!

Comments (9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.