Jeg er jo Bridget Jones #523

1. Der er et bestemt sted på gulvet i min stue, der knager helt enormt meget, og jeg får altid lidt dårlig samvittighed over for min underbo, når jeg kommer til at træde på det.

2. Ingen dårlig samvittighed i verden kan dog matche i fredags, da jeg kom til at klemme Herberts hale i altandøren, så han hylede op. Han tilgav mig nærmest øjeblikkeligt, mens jeg skulle kæmpe for ikke at tude den næste halve time.

3. Når man er overbevist om, at nogen er ved at bryde ind i ens lejlighed og er sekunder fra at ringe til politiet, indtil det går op for en, at det er folk, der måler op til, at vi skal have skiftet hoveddøre.

4. Købte en vandmelon. Brugte lang tid på at finde den helt rigtige. Betalte for den. Smed den derefter resolut på gulvet inde i supermarkedet i stedet for ned i mit indkøbsnet. Ja, den gik i stykker. Den gik faktisk enormt meget i stykker.

5. Efter en uges hedebølge tog jeg mig selv i at overveje at vende min døgnrytme på hovedet, fordi det jo nærmest kun er til at holde ud at eksistere om natten. Indtil det gik op for mig, at det ville betyde, jeg skulle sove i dagsheden.

6. Min nevø blev konfirmeret i går og ønskede sig kun penge, for det gør man generelt, når man er 13. Det var jo ikke som sådan et problem, bortset fra at vi jo nærmest lever i et kontantløst samfund, og det var tæt på umuligt at opstøve en hæveautomat?!

7. Jeg har fået nye genboer. De har placeret et bord nærmest lige ved det vindue, der har udsigt ind i min stue. Ved ikke, om det ville være høfligst at advare dem på forhånd om, at jeg tit render rundt uden en trevl på kroppen, eller det er bedst, de lærer det på den hårde måde.

8. Min lokale Fakta er åbenbart ved at lave noget om, hvorfor de tømte alle reolerne med spotvarer, de skulle af med hurtigst muligt og satte dem ud foran til crazy lave priser. Jeg fandt så god en deal på chokolade, at jeg om natten drømte om at går derop og tømme hele deres lager. Det burde jeg faktisk virkelig gøre. (Mandagsedit: Var der oppe i dag, men andre havde forståeligt nok rippet dem for alt det gode).

9. Der er en regel i min andelsforening om, at affaldsposer med kattegrus ikke må komme i affaldsskakten, og det synes jeg egentlig er ganske fair. Det bliver først lidt irriterende, når man når halvvejs ned til containerne i gården og finder ud af, at der var et lillebitte hul i ens pose, så man har efterladt sig en lille sti af kattegrus hele vejen ned fra anden sal.

10. Flottede mig og købte et lækkert surdejsbrød. Det var så godt, at jeg smurte mig en natmad med ost. Og så glemte jeg at putte brødet tilbage i posen igen, og da jeg stod op, havde jeg et meget dyrt og meget tørt surdejdsbrød på køkkenbordet.

Kommentarer (4)

  • 7. Har du ikke Dillan stående i reolen i øjeblikket? Han kunne flytte i vindueskarmen med sin gode ven. Enten bliver de nye genboer ikke overraskede over at der også er en nøgen dame bag samme vindue, eller også kigger de automatisk væk fra diller-vinduet?

    • Hahaha, sidste gang jeg havde Dillan boende, stod han faktisk i vinduet, og det var der nogle genboer, der opdagede, så jeg tror, jeg holder mig fra at gentage successen! 😀

  • hvis man kommer vand på sit meget dyre tørre surdejsbrød og smider det i ovnen, så bliver det luftigt og lækkert igen

Der er lukket for kommentarer.