Sommerferieplanerne: Resultatet

Såeh, jeg havde lagt mig nogle planer. Der var gode intentioner. Det er der altid. Heldigvis er jeg ikke typen, der slår mig selv i hovedet, hvis jeg ikke kommer i mål, for det gør jeg sjældent. Men jeg er da kommet et stykke, og lidt har også ret. Og man kan argumentere for, at jeg nåede de fleste af de vigtigste ting; det være sig naturligvis dem, der inkluderer noget med mad.

Resultaterne er som følger:

Genindføre morgenmadsdessert. Oh yes. Ikke hver dag, men de dage jeg havde lyst. Var især på pletten i Berlin, hvor morgemadsbuffeten inkluderede kanelsnegle og pain au chocolat.

Planlægge min næste USA-tur. Der skete en del uforudsete ting med den her, så jeg satte planerne på pause. Nu er de genoptaget, men jeg har rykket min tur en måned fra september til oktober, og dermed skal jeg lige overveje, om jeg vil ændre destinationen også pga vejret og så’n. Der bliver googlet og lavet Google-maps-ruter i stor stil lige nu. Men jeg glæder mig, og det er det vigtigste!

– Tage til tandlæge. Kommer næppe bag på nogen, at jeg aldrig kom i sving her. Faktisk havde jeg nok egentlig glemt, at jeg havde været optimistisk nok til at sætte det punkt på, før jeg genlæste min liste i dag. Jeg har ellers ikke tandlægeskræk, selvom jeg selvfølgelig ikke ligefrem nyder sådan en tur. Jeg har mere tandlægeregningskræk.

– Spise carbonara på Piazza Rosso i Berlin. Det gjorde jeg! Uheldigvis måtte jeg konkludere, at restaurantens ellers normalt fabelagtige carbonara er dalet noget i kvalitet, siden jeg var der sidst. Til gengæld er den blevet fem euro dyrere. Måske skal jeg se mig om efter en ny stamrestaurant.

– Få planlagt en gut til at fikse mit soveværelse. Havde fundet gutten, han skulle bare lige komme og sige god for, at det var en opgave for ham. Det viser sig så, at håndværkere også har sommerferier, hvilket selvfølgelig skal være dem vel undt, men det betyder også, jeg ikke fik tjekket det punkt her af. Håber til gengæld meget, at vi kan time det, så projektet løber af, mens jeg alligevel er i USA. Herbert hader mænd, og jeg er ikke voldsomt begejstret ved tanken om at skulle arbejde hjemmefra med en håndværker i mit space, så det kunne være genialt.

– Investere i og lægge et 2000-brikkers puslepil. Blev først færdig i dag, så lidt forsinket. Til mit forsvar fik jeg i min puslebegejstring købt mere end bare et enkelt puslespil, og jeg lagde et par 1000 brikkers som opvarmning.

– Spise min egen vægt i ærter. Tjek. Men to be fair havde jeg nok også kunnet krydse det punkt af, hvis jeg ikke havde haft ferie.