Jeg er jo Bridget Jones #522

1. Forleden væltede jeg en helt fuld glasflaske med østerssauce på gulvet, og jeg tudede næsten af lettelse, da den ikke gik i stykker. Det er dælme noget klistret stads at skulle gøre rent!

2. Har konkluderet, at hvor pænt jeg end synes, det er med en basic sort t-shirt, så er det en rigtig dårlig kombination med en kat, der har enormt meget pels og er 50% hvid.

3. Jeg har været af sted to gange i min sommerferie. En gang til Berlin og en gang til Jylland, og lige nu ligger der en kæmpe bunke kuffert-indhold midt på mit stuegulv, som jeg langsomt rydder op i takt med, at jeg får brug for de forskellige ting.

4. Var til et møde, hvor der stod en kop kaffe til mig, da jeg kom. Jeg drikker ikke kaffe, men jeg syntes, det var akavet at takke nej, når den nu stod der, så jeg drak den.

5. …Fyrede godt nok et ordentligt læs mælk i, men det var faktisk ikke en horribel oplevelse, og nu overvejer jeg, om jeg alligevel kan blive et kaffedrikkende menneske?!

6. Mit altangulv trænger til noget olie, så jeg har googlet og googlet for at finde ud af, hvad man skal bruge til det, og nu hvor jeg har købt en flaske, tør jeg alligevel ikke helt bruge den, hvis nu det ikke er det rigtige, og jeg fucker gulvet helt op.

7. En af mine yndlingscremer fra Shiseido er gået ud af produktion, og nu har jeg kun en bundslat tilbage, som jeg sparer og sparer på, som om den ikke er helt væk, hvis jeg ikke tømmer den. Det er lidt åndssvagt, egentlig.

8. Har været flittig neglelak-bruger denne sommer, og det er enormt pænt, men mine negle er nu helt ødelagte af kemikalier og knækker for et godt ord. Jeg smadrer dem ind i neglepleje på daglig basis, men de er ikke glade!

9. Apropos sommer, så ved jeg godt, at jeg tilhører fåtallet, der ikke er begejstret for den hedebølge, der lige er startet, men jeg tackler alt over 21 grader temmelig dårligt, og jeg er træt af at vaske sengetøj hele tiden, fordi jeg voldsveder om natten!

10. Det er nok meget godt, jeg endelig er ved at tage mig sammen til at få fikset mit soveværelse, for jeg kan se, der er et nyt hul på vej i en af væggene. Jeg ved ikke, hvem der syntes, det var en god idé at lave vægge så skrøbelige som papmaché, men praktisk er det eddermame ikke!

Kommentarer (14)

 • Jeg er på dit (og resten af planetens) hold mht. hedebølgen! 🥵
  Nej. Tak.

  PS.: Jeg blev også meget overrasket, da jeg fandt ud af, at kaffe åbenbart ikke var helt så forfærdeligt som jeg ellers syntes tidligere… 🤯

 • Okay, det her er meget lavpraktisk, men måske din andelsforening bestemmer hvilken slags olie du må bruge til altanen? Endda måske udleverer den? Det gjorde min tidligere andelsforening i hvert fald. #rådmanikkeharbedtom

  • De har kommet med rådgivning, da gulvene blev installeret, men jeg smed 100% den vejledning væk på et tidspunkt!

 • Er 100% med dig mht hedebølgen. 21-22 grader og en brise, så er jeg glad. Meanwhile har jeg p.t. besøg af en veninde, som er flyttet til Australien og mener, at 28 grader er “behageligt”. 🤦‍♀️🥵

  • Det er så relatertbart – mine mostre og kusiner bor i Australien, de siger det samme. 28 er en behagelig temperatur.. jeg glor altid lidt åndsvagt på dem. De synes vi danskere er sjove, sådan som vi nærmest går død bare så snart tempr. nærmere sig de 30 .. Jah, men tilsæt så lige en sjat luftftugtighed også… I’m GONE…
   Bleh!

 • Årets hedebølge har produceret 30 grader i min lejlighed….Dag efter Dag….Time efter Time…..Minut efter Minut…..Sekund efter Sekund 😭
  Dejlig og varm sommerdag ?
  Nej,nej,nej !!!!😱😱😱😱

  • Jeg vil skyde på, den er fra den film, der hedder Wanted, men jeg ved det ikke med sikkerhed. 😀

Der er lukket for kommentarer.