Jeg er jo Bridget Jones #520

1. Jeg var et smut oppe for at kigge på Tour de France, fordi de alligevel var i mit nabolag, og flere gange blev jeg bange for, at jeg spontant ville hoppe ud foran en cyklist og komme til at vælte ham lidt á la den der dude der for nogle år siden gjorde det, fordi han ville have et godt billede. Der var fuldstændig afspærret, så det var ikke engang rigtig muligt. Intrusive thoughts er så mærkelige, altså.

2. Var til en fødselsdag og sagde “fuck” i en sætning, fordi, well, det gør jeg jævnt ofte. Havde lige glemt, at der var børn til stede, da en fire-årig pige kiggede på mig med store, anklagende øjne og sagde: “Bandede du lige der?” Fuck.

3. Når man finder en hel valnød stadig i skal i en køkkenskuffe. Altså ikke en køkkenskuffe med mad, men sådan en med piskeris og spateler og sådan. Hvordan?

4. I dag kastede Herbert den vildeste hårbolle op, og jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange han har gjort det i sit liv, og han blev simpelthen så forskrækket, at det var umuligt at være sur på ham, også selvom det selvfølgelig fandt sted midt på gulvtæppet.

5. Kender I det, når man skal åbne en pakke af noget, og det er lige, som om der har opbygget sig noget lufttryk i pakken, så den nærmest giver et lille pop? Det gjorde jeg forleden med en pakke Pringles Hot & Spicy, hvilket betød, at der eksploderede hot & spicy-krydderi direkte i øjet på mig.

6. I fredags havde jeg nærmest et lille sammenbrud, fordi jeg hele ugen havde skubbet alle de små, irriterende opgaver til dagen efter, og pludselig var min to-do-liste så lang, at jeg på ingen måde kunne overskue den. Det var et fuldstændigt unødvendigt problem at have. Why am I like this?

7. Det har kløet et bestemt sted på min venstre albue i flere dage nu, og jeg er ved at blive sindssyg.

8. Ungerne nede i gården leger ofte gemmeleg, hvilket betyder, at der meget højlydt bliver talt til ti, men en af dem springer konsekvent tallet otte over, og jeg kan ikke finde ud af, om det er, fordi de ikke kender til dets eksistens, eller det er en snedig taktik til at kunne begynde at lede tidligere.

9. Er ved at gense alle Final Destination-filmene, og jeg skal ellers love for, det kan gøre en paranoia for, at man bliver slået ihjel af noget nær alt, man møder på sin vej.

10. I tirsdags blev jeg lidt spontant fuld, hvilket på ingen måde var planen, og derfor faldt det mig heller ikke ind, at jeg havde en tid ved lægen dagen efter. Dukkede selvfølgelig pligtskyldigt op og endte med at blive sendt hjem igen, fordi tallene på mine målinger var helt fucked af mine tømmermænd. Godt nok grinede de bare lidt af det, men det er dælme lang tid siden, jeg har været så flov!

Kommentarer (10)

  • Uh, den sidste del af sætningen i nr. 9, liiiiige i røven af skud i Fields 🙈 😅

    • Indlægget er skrevet en del før, det breakede (ellers havde jeg med al sansynlighed valgt at sløjfe det punkt), men der hentydes også mere til flyvende træstammer og væltede skilte som i filmene. Skyderier er desværre en angst, der er alt for rationel, selv i Danmark, som vi har set det i dag. 😟

  • Angående nr 8, så kan det være, at barnet minder om mit. Han talte længe 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10. Da jeg spurgte, hvorfor han sprang 6, 7 og 8 over svarede han: “mor, jeg kan ikke lide dem” 🤷‍♀️

Der er lukket for kommentarer.