Jeg er jo Bridget Jones #514

1. Jeg har en sart lyserød faux russkinds-trenchcoat, som jeg er utroligt glad for. Jeg ville bare virkelig ønske, jeg kunne have den på ud én gang uden at sætte mig i et eller andet, der resulterede i en plet midt på røven.

2. Kunne ikke finde min osteskærer. Altså, den var pist væk. Så tog jeg osten ud af køleskabet og fandt ud af, at jeg havde lagt osteskæreren ind til den, hvilket på sin vis er lidt dumt, men omvendt kunne man argumentere for, at man alligevel kun skal bruge den, når man samtidig skal bruge osten.

3. Forleden drømte jeg, at jeg var uvenner med Leonardo Dicaprio, og da jeg vågnede, var jeg stadig sur på ham. Faktisk er jeg nok stadig lidt sur på ham.

4. For efterhånden ret lang tid siden, købte jeg de samme skraldeposer, jeg altid gør, men pludselig havde de lavet om på størrelsen, så de ikke passede i min skraldespand. Lykkeligvis fiksede de problemet, for den sidste pakke jeg købte var tilbage i normal størrelse. Og så løb jeg tør og måtte købe nye igen, og nu er de fucking tilbage i oversize! Hold nu op! Så må I lancere to forskellige produkter, jeg gider ikke mere!

5. Jeg har nogle faste neglelakker, der kun kommer på om sommeren, så det er ved at være tid til den årlige “hvilke har overlevet vinteren, og hvilke har nu konsistens som fløde, der har stået lidt for længe”-leg. Burde nok købe noget lak-fortynder på forhånd.

6. Jeg har fået bønner en del på det sidste, fordi, well, jeg elsker bønner. Problemet er, at Herbert synes, bønner er det fedeste legetøj i verden, så nu er han begyndt ganske ublu at hoppe op på køkkenbordet for at stjæle en. Hver aften.

7. Makrel i tomat er en af den slags rugbrødsmadder, jeg har fået gennem hele min barndom, og engang imellem skal jeg lige have en makrelmad for nostalgiens skyld. Nu kan jeg så informere om, at hvis man taber en åben dåse makrel på gulvet, så vil der eksplodere tomatsauce ud over hele gulvet.

8. …Som ekstra bonus skal man også lufte ud et par timer efter endt rengøring, før lugten går rigtigt væk.

9. Min favorit-scrunchie har opgivet ævred, og jeg kan ligesom mærke, at jeg blev noget mere knyttet til den, end man nok burde blive til et accessory-levn fra 80’erne.

10. Hvorfor er det, at man kan være hjemme hele dagen, fuldt påklædt og klar til at modtage en pakke, og det altid er i sekundet, man er hoppet i bad, det ringer på?

Kommentarer (4)

  • Lak fortynder – anede jeg ikke fandtes. Har altid blot kasseret mine fortykkede lakker, med et suk. For ja det er altid farvoritfarve det går ud over.

    • De er en ven i nøden! Internettet vil sikkert også foreslå dig acetone eller neglelakfjerner, men det kan simpelthen ødelægge lakken permanent, så det ville jeg ikke kaste mig ud i.

Der er lukket for kommentarer.