Jeg er jo Bridget Jones #508

1. Når nogen larmer helt vildt ude i opgangen, og man får lyst lyst til at råbe af dem, at det altså er almindelig høflighed at tage hensyn til sine naboer så sent om aftenen. Så kiggede jeg på uret, og den var 21.07.

2. Ærligt, fuck størrelsen på københavnerbadeværelser. Mine ansigtsmasker står på en hylde lige over toilettet, og i hvert fald en tredjedel af dem har på nuværende tidspunkt været en tur i kummen.

3. Jeg hader at installere nye software-opdateringer på min telefon, det tager en halv krig, så jeg udskyder altid så længe som muligt. Bukkede kun under med den nye i går, fordi jeg blev træt af at se på det der spørgsmålstegn, når folk bruger de nye emojis.

4. …Og kan vi i den forbindelse lige brokke os over, at der nu er både et rødt og et grønt æble-emoji, men stadig ingen ærte-emoji?!

5. Havde glemt, det var i denne måned, jeg skulle betale min hosting-service (som kun trækker en gang årligt) og var et øjeblik panisk for, om nogen havde hacket min konto, fordi der manglede en fælt stor mængde penge. Men nej nej, det er heldigvis bare mig, der ikke har styr på shit.

6. I ca. halvanden uge kunne jeg nyde mine nypudsede vinduer. Nu er der tydelige poteaftryk på indersiden, hvor Herbert smådesperat og ikke særlig effektivt forsøgte at fange en flue.

7. Jeg har modvilligt konkluderet, at jeg er nødt til at skille mig af med nogle af mine puslespil. Har simpelthen ikke plads til dem alle. Det var samme konklusion, jeg nåede frem til for et par år siden med mine sko, og dem har jeg ikke sorteret endnu, så prognosen er tvivlsom.

8. Mit kongerige for at forstå Instagrams algoritme, seriøst! Jeg så ét One Direction-reel, og nu bliver jeg voldspammet med dem i en sådan grad, at en del af mig begynder at tror på, at Harry og Louis rent faktisk er hemmeligt forelskede.

9. Jeg kæmper stadig med at elske min lokale Netto, efter de moderniserede den. Især fordi spothylden er blevet mere end halveret, og alle ved, det er 50% af grunden til, at man handler der!

10. Fun fact: Jeg går irrationelt meget op i de gifs, jeg bruger til de her indlæg, så I kan måske nok forstå min lykke, da jeg fandt en passende af slagsen fra Gilmore Girls i dag!

Kommentarer (11)

  • I feel you. Båden med Netto og med detder med larm… eller okay, jeg bor ude på landet med ingen naboer… men når jeg tænker nu er klokken fandme mange. Jeg r nødt til at gå i seng for at være frisk til i morgen. Og kigger på uret eller spørgere kæresten… så er klokken næsten aldrig 21…. jeg føler mig som en 100 årig… og deder nye netto…. stop det. Vi erderfor sportvare i kaos… ikke en pæn biks med mindre spot og mindre snacks…

  • Well.. Der er også en del af mig, der tror på, at Harry og Louis er forelskede. De reels er sært overbevisende 😂

  • Der har faktisk altid været både et grønt og et rødt æble som emoji 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 logikken er ingen steder at finde!

  • Jeg har vundet en konkurrence på IG om at have Københavns mindste toilet/badeværelse. Ingen præmie, men en stor ære. Når jeg bruger stroke mellem toilet og badeværelse skyldes det, at mit bad er en ganske vist meget fin bruseniche bag en halvvæg i soveværelset, bygget på en platform und alles, but still. Toilettet er så ekstremt lille og bygget i, hvad der tidligere var et skab. Har selv fået lagt nyt gulv og monteret verdens mindste vask og et skab med hylder, og min glæde over at kunne børste tænder og rense ansigt andre steder end i køkkenet er ubeskrivelig. Jeg har endnu til gode at tabe noget i toilettet, men gør mig også meget umage.

    • Det er op ad bakke med københavnhavnerbadeværelser! Jeg er nærmest lykkelig for at have et, der er folk, der går i bad i stuen!

Der er lukket for kommentarer.