Oscars 2022 ifølge Miriam

Her er jeres vanlige Oscars-indlæg, hvor jeg som altid fuldstændigt ignorerer, at der rent faktisk kommer en prisuddeling efter den røde løber. Nok i særdeleshed i år. Oscars har altid de mest grandiose kjoler, men ofte bliver der heller ikke taget så mange chancer, som der gør til nogle af de andre shows. Men hvorom alting er, har jeg selvfølgelig fundet lidt at kommentere på.

Traditionen to lægger vi ud med mine to favoritter. Der var rigtig mange virkelig pæne, men også lidt uoriginale kjoler med i år, og jeg tænker egentlig ikke, Zendayas er min favorit, hvis jeg skal være helt ærlig, men hun får props for at have gjort noget anderledes, der faktisk spiller. Jeg er jo sådan et dobbeltmoralsk menneske, der altid råber op om, at jeg elsker, når folk vælger et andet look end det helt klassiske, hvorefter jeg alligevel piller det fra hinanden. Det her er klart det pæneste skjortelook, jeg har set. Synes især stylingen med smykker og hår er spot on. Rosie Perez er i noget lidt mere typisk Oscar-agtigt, og jeg endte med at vælge hende frem for Jennifer Garner, der også var i en smuk, rød kjole, fordi jeg læste et kommentarfelt på Instagram, hvor folk råbte af hende (Rosie Perez, altså), at hun som 57-årig er for gammel til at vælge noget så sexet. Og fuck that shit, hun er jo røvlækker!!

Lupita Nyong’o er gået med hardcore nytårsvibes, og idéen er måske egentlig meget god, men med underdelen er det blevet lige lidt for bogstaveligt med de der glimmerstrimler, der 1:1 ligner dem, der kan findes for enden af et nytårs-truthorn. Serena Williams har valgt at hoppe med på trenden med de billigt udseende semi-gennemsigtige handsker, jeg har hatet på hele denne rød-løber-sæson. Og prøvårhør, der skal meget til at få mig til ikke at kunne lide en 80’er-inspireret kjole, for det er virkelig min ting på en både ironisk og ikke-ironisk måde, men det her er for meget for selv mig.

Bundærligt, nogen er nødt til at forklare mig, hvad der befinder sig på Becky Gs hofter, for jeg ser mest bedazzled skildpaddeskold, og det tænker jeg ikke er intentionen. Hvad angår Maria Menounos, så er jeg næsten sikker på, at det skal forestille en slags sløjfer hen over hendes kjole, og så siger det måske nok i virkeligheden mere om mig, at jeg går direkte til at se noget spændetrøje.

I et andet univers hvor jeg er mangemillionær, nærmer mig de 70 og vil trække mig tilbage i et lille pensionistsamfund et sted i Florida, der vil jeg have Maya Rudolphs kjole i alle regnbuens farver og aldrig gå i andet. Amy Schumers kjole er en gave. Den ville jeg nok have byttet.

Jeg elsker Billie Eilish. Elsker hendes personlighed, meget af hendes musik og også både hår og makeup her. Den overdimensionerede, plisserede stofbunke på hendes korpus kan jeg til gengæld ikke helt være med på. Tracee Ellis Ross har takket ja til den nuværende brystklap-trend, som jeg virkelig ikke bryder mig om, men hvis man kniber øjnene lidt sammen, danner hendes kjole 100% silhuetten af Jar Jar Binks, og det er lige dele sjovt og imponerende.

Hvis vi nu et øjeblik ignorerer alle de andre guld-himstregimser på Maggie Gyllenhaals og kun fokuserer på den øverst til højre. Er det en krog, jeg spotter? Måske til at holde ens håndtaske eller noget? For pænt er det givetvis ikke, men det ville dælme være smart. Renate Reinsve er iført Louis Vuitton. Og det er helt sikkert et outfit, der er mange penge værd, så det er måske lidt urimeligt, at mine associationer straks hopper til Askepots første kjole (den fuglene og musene lavede til hende), efter stedsøstrene har revet den i stykker. I ved, hvis Askepot havde været lidt mere goth i det.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.