Jeg er jo Bridget Jones #505

1. Jeg har en stor bøtte vatpinde, og jeg kan afsløre, at det at tabe den store bøtte vatpinde på gulvet bedst kan beskrives som det værste spil Mikado nogensinde.

2. Efter at have udskudt det en måneds tid, har jeg endelig været på loftet med den mængde julepynt, jeg uundgåeligt har overset, mens jeg af-julede min lejlighed.

3. …Dagen efter opdagede jeg en nisse, der havde forputtet sig i min bogreol. Fandens.

4. En meget sjælden gang (og en af de gange værende i onsdags) kommer Herbert lige lidt for hurtigt ud af kattebakken og efterlader en lille lorte-nugget midt på stuegulvet, hvorefter han desperat forsøger at dække lorten til ved at skrabe luft henover den (fordi der selvfølgelig ikke er kattegrus på stuegulvet). Det virker sjovt nok ikke.

5. Når man lægger en edderpæn kjole i kurven, og den bliver udsolgt, før man får checket ud. Det er tre dage siden, og jeg er stadig bitter.

6. Hvorfor er der forskel på, hvor hidsige løg er? Nogle gange kommer jeg igennem uden at fælde en tåre, men den anden dag tudede jeg i godt et kvarter efter, jeg var blevet færdig. Kan vi ikke få et advarselslabel på de løg, der er værst?

7. Gad vide, om der findes noget research omkring, hvad de værste sange at have på hjernen er? Jeg vil gerne bidrage med Macarena, som har kørt på repeat i mit hoved i 48 timer.

8. Det her er en lidt mærkelig ting, men er der andre end mig, der ind imellem kan have svært ved at smide en creme-bøtte ud, når I er færdige med den? Altså de der super fancy nogen? De virker på en eller anden måde for dyrebare til bare at ryge ud, men jeg ved heller ikke, hvad jeg ellers skulle stille op med dem.

9. Var på vej hjem og midt i en lydbog, og afsnittet var så spændende, at jeg endte med at gå direkte forbi min opgang.

10. Min computer er begyndt med jævne mellemrum at sige en underlig lyd, og jeg ved, jeg nok burde gå forbi en computermand med den. Jeg ved også, at jeg næppe får det gjort, før den decideret truer med at lægge sig til at dø.

Comments (33)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.