Critics Choice Awards 2022 ifølge Miriam

Jeg har helt ærligt ingen anelse om, hvem der var nomineret, eller hvem der vandt i går. Critics Choice Awards er en af de prisuddelinger, jeg altid glemmer findes. Men det gør den, og der var en rød løber, og her er mit take på den!

Mine to favoritter er som følger: Jasmin Savoy Brown i en kjole uden for mange dikkedarer, til gengæld er den virkelig smuk. For mig er det især hår og makeup, der fuldender looket. Elsker den mørke læbefarve som kontrast til den sarte kjoles simplicitet. Normalt tror jeg, jeg ville skrive noget halvkækt om enten ærmer eller bondage-rebene på Thuso Mdebus kjole, men jeg synes faktisk, det hele ender med at spille, og farven er sindssygt flot til hende.

Det ser umiddelbart ud, som om Margaret Qualley ikke kunne vælge mellem tre forskellige kjoler, og derfor iførte sig en sektion af hver. Hvad angår Lee Yoo-mi, var hun muligvis på vej til noget 80’er-kostumefest og for vild på vejen. Men jeg er endnu mere forvirret over, at det der angiveligt skulle være Lee Yoo-mi (kendt fra Squid Game og All of Us Are Dead). Er der en eller anden praktikant, der har fucket op, og så har alle sladdersiderne bare tænkt, at den var god nok, eller er det mig, der er blind? Eller er der to forskellige Lee Yoo-mi?

Jeg føler mig ret overbevist om, at jeg ved efterhånden halvmange lejligheder har udtalt, at jeg ikke kan modstå pufærmer. Courtney Eatons kjole har vist mig, at min kærlighed alligevel ikke er betingelsesløs. Devery Jacobs kører den ind med fiskeskæl, og det er vel også et look af en art.

Lady Gaga, I love you, det gør jeg virkelig, men når jeg tager mig selv i at tænke, at den der kjole af råt kød, du engang havde på, var bedre end det her, så står det altså skidt til. I har måske hørt om normcore og cottagecore, og nu er Kirsten Dunst klar med den næste stærk trende: Oldemor-core!

Kan I huske, da man var teenager, og man havde sammensat det sejeste outfit, og ens mor tvang en til at tage en trøje med, fordi hun mente, det var for koldt? Det er de vibes, jeg får fra Jean Smarts kjole. Jun Ho-yeon har glemt at tage bøjlen ud af sin kjole, og nu er den gledet ned til bagdelspartiet, hvilket måske er held i uheld i disse Kardashian-tider, selvom knap så firkantede former vist er at foretrække.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.