Jeg er jo Bridget Jones #504

1. Der er halvanden måneds tid til, at jeg fylder år. Det har jeg det muligvis en lille smule stramt med, og det hjalp bestemt ikke på sagen, da jeg forleden drømte, at jeg i stedet for at fylde 36 sprang direkte til 40.

2. Når man lige har givet sit ansigt en gang face mist og tager sprayen med leave in conditioner frem og i stedet for at sprøjte den i sit hår distræt lige fyrer den i ansigtet også.

3. Jeg har brugt halvlang tid på at lægge mig fast på min roadtrip-rute til min næste tur til USA. I morgen skal jeg imidlertid til en årlig messe med fokus på rejser i USA, og jeg ved bare, jeg kommer derfra med lysten til at lave det hele om!

4. Herberts vanlige kattegrus var udsolgt, så jeg var nødt til at købe noget andet, og det er han mildest talt utilfreds med. De følgende dage fik jeg et intenst dræberblik, hver gang han skulle på toilet.

5. I går var jeg hjemme hos min søster for at se Melodigrandprix, og vi fik blandt andet bønner til aftensmad. Jeg fucking elsker bønner. Åbenbart så meget, at jeg tog mig selv i at blive fornærmet på deres vegne, da min nevø udtalte, at han ikke kan lide dem.

6. Hver eneste gang jeg skal hjem fra Køge sent lørdag aften, glemmer jeg i øvrigt lykkeligt alt om, at de tog er fyld med halvtomme flasker og klistrede gulve fra folk, der har været på vej i byen. Lykkeligvis ingen opkast den her gang, dog.

7. Min bank har lige lanceret en totalt ny netbank, og jeg er simpelthen eddikesur. Jeg er ikke just et teknisk geni, og nu havde jeg lige brugte årevis på at lære at bruge den gamle sådan nogenlunde.

8. En af mine naboer har stadig deres julekrans oppe på døren, og jeg kan ikke lade være med at synes, at det ikke er okay at jule længere end mig.

9. Havde brugt en halv krig på at redigere en video i min redigeringsapp, da jeg ved en fejl kom til at slette den. Jeg blev så hidsig, at jeg satte min telefon i karantæne i en times tid. Som om det var dens skyld og ikke mig, der er en idiot.

10. I ugevis nu har jeg cravet et københavnerbirkes (tebirkes for københavnerne) fra Lagkagehuset, men ikke helt nok til at tage turen dertil udelukkende for det formål. To gange i den periode er jeg tilfældigt kommet forbi en Lagkagehuset og er begejstret gået ind kun for at konkludere, at de var udsolgt. Har jeg dårlig bagerkarma lige nu, og hvordan får man i så fald det?!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.