Jeg er jo Bridget Jones #498

1. Når man er sent på den og stresser for at komme ud af døren og når halvvejs ned ad trappen i opgangen, før det går op for en, at man har to forskellige sko på.

2. Jeg har en tendens til at købe løg, fordi jeg tror, jeg mangler løg, og så kommer jeg hjem til min løgkurv fyldt til overflod. Og hvad sker der den ene gang, jeg tænker, jeg helt sikkert har løg derhjemme? You guessed it.

3. Har altid min læbepomade stående på mit natbord. I onsdags vågnede jeg, og den var pist væk. Det er højst sandsynligt Herbert, der har stjålet den, men der er altså gået fire dage nu, og jeg har endnu ikke fundet den.

4. Under tøjvask efter juleferien forsvandt den ene strømpe i mit par yndlings-julestrømper. Jeg ved, de begge kom i maskinen, derfra er det et mysterium, hvad der er sket med den. Det er altså ikke okay.

5. Status efter at have taget julepynt ned er i øvrigt, at jeg pt har fundet tre forskellige ting, jeg har glemte at fjerne. Den ene var en lille porcelænsengel, jeg har stoppet ned i en plante. Man kunne slet ikke se den. Hvem pyntede den for, Miriam?

6. Har i denne uge brugt store mængder tid fordelt over to solide dage på at forsøge at låse mit indbyggede skab i gangen op. Som alt andet i min lejlighed, er låsen fra 1937, og jeg var stensikker på, at den var gået i baglås. Heldigvis havde jeg heldet med mig til sidst.

7. …Den eneste grund til, at jeg ikke ringede til låsesmeden, er, at det er mit rodeskab, og der var en 80% risiko for, at noget ville vælte ud i hovedet på den stakkels mand, efter han havde fået låsen op.

8. Har kun brugt min cykel to gange i 2022. Jeg prioriterer at gå steder hen, når det er muligt, og når det er vinter, napper jeg ofte det offentlige, hvis jeg skal tilpas langt væk. Da jeg skulle ned med skrald i går, var der spindelvæv på cyklen. Føltes lidt som et aggressivt statement fra den edderkop.

9. I skrivende stund har jeg haft “Happy” af Pharrell Williams på hjernen i tre dage, og jeg kan afsløre, at det ironisk nok bestemt ikke har gjort mig i fremragende humør.

10. Var på vej ud at handle, da jeg gik forbi en mand, der sagde hej, som om vi kendte hinanden. Nåede – meget forvirret – at sige hej tilbage, før det gik op for mig, at han talte i telefon. Nogle gange hader jeg AirPods.

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.